bezár
 

zene

2022. 08. 16.
Könnyűzenei koncertek négy helyszínen Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Könnyűzenei koncertek négy helyszínen Budapesten Négy helyszínen, a Retro Tabán, a Road Movie Live, a Szabadrét Fesztivál és az Utcazene Fesztivál színpadain várják könnyűzenei koncertek a közönséget augusztus 18. és 21. között a fővárosban, a Szent István Nap programsorozatának részeként.    

A Retro Tabán színpadán a rockzenei élet legismertebb szereplői adnak koncertet, köztük Deák Bill Gyula, Hevesi Tamás, Török Ádám és a Mini, a Takács Tamás Dirty Blues Band, valamint az EDDA Művek. A Road Movie Live eseményen, a Műegyetem rakparton népszerű hazai zenekarok és előadók idézik meg a számukra legkedvesebb tájakat, utcákat, tereket, városokat. 

Fellép az Ivan & the Parazol, a Kaukázus, a Bohemian Betyars, a Hiperkarma és a Kelemen Kabátban. A Szabadrét Fesztiválon az Erzsébet téren, késő estig tartó pikniken elektronikus és az élőzene, valamint 360 fokos fotózás, úgynevezett silent disco, tűzzsonglőrök és festőprogram várja a közönséget. Külföldi előadók koncerteznek az Utcazene Fesztivál és Foodtruck Show programsorozatában a Szabadság téren, ahol a zenehallgatás mellett utcai mozgóárusok ételeit is megkóstolhatják az érdeklődők.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

JPEGMAFIA & Danny Brown: SCARING THE HOES
Interjú Jókay Kristóffal, a KERET blog főszerkesztőjével
Roger Waters-koncert, MVM Dome, 2023.04.23.

Más művészeti ágakról

Takáts Márton Tűnő időm nyomában című kiállításáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés