bezár
 

film

2022. 08. 20.
Újra műsoron a Pomádé az amerikai mozikban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újra műsoron a Pomádé az amerikai mozikban A napokban elhunyt filmcsillag, Olivia Newton-John előtt tisztelegve péntektől ismét vetítik egy nagy amerikai mozilánc filmszínházaiban a Pomádé (Grease) című zenés filmet - írta meg a The Hollywood Reporter.

A Paramount filmstúdió 1978-ban bemutatott, és ma már filmklasszikusnak számító produkcióját, amelyben John Travolta volt Olivia Newton-John partnere, az AMC 135 mozijában tűzik műsorra a hétvégén. A jegybevétel 20 százalékát a mozihálózat jótékonysági szervezete a mellrákkutatás támogatására fordítja. 

A négyszeres Grammy-díjas énekes és színésznő 2018-ban jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála. Augusztus 8-án hunyt el dél-kalifornai birtokán. Mint halálhírét bejelentő férje, John Easterling elmondta, a színésznő által létrehozott alapítvány folytatja a növényi gyógyászat és a rák kutatásának támogatását. Az 1948-ban Cambridge-ben született, gyermekkorát Ausztráliában töltő Newton-John a hetvenes évek egyik legnépszerűbb énekesnője volt, számos dala, köztük a Physical, a Have You Never Been Mellow vagy a You're the One That I Want is a slágerlistákon szerepelt.

A kép forrása: music.apple.com 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Csoma Sándor: Magasságok és mélységek
Rohonyi Gábor: Szia, életem!
David Leitch: A gyilkos járat

Más művészeti ágakról

art&design

Tóth Anna Eszter Minták halmokban című kiállításáról
Interjú Vizin Viktóriával eltérő kulturális tapasztalatokról, a külföldre költözés fontos állomásairól
Trogmayer Éva és Egervölgyi Lilla legújabb mesekönyvéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés