bezár
 

színház

2023. 10. 05.
Drámapályázatot hirdet a Tér 12
A legjobb művekből felolvasószínházat szerveznek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Drámapályázatot hirdet a Tér 12 A JövőKép Irodalmi Fesztivál apropóján a Tér 12 Kulturális Egyesület drámapályázatot hirdet, amelyre 10–15 perces, 3 szereplős jelenetekkel, rövid egyfelvonásosokkal lehet jelentkezni. A műveknek a JÖVŐ vagy a KÉP hívószóra kell reflektálniuk, de a vállalkozó kedvűek akár mindkét fogalmat beleszőhetik szövegükbe.

A beküldött pályamunkák 3-3 legjobbját Fábián Péter író-rendezővel fejleszthetik tovább a szerzők, hogy aztán november 9-e és 11-e között az Apertúra – A Perpetuum Manufaktúra társulatának tagjai mutassák be a JövőKép Irodalmi Fesztivál keretein belül, felolvasószínházi formában. A fesztivál helyszíne az Apertúra Bázis.

Szkéné színház

A pályamunkákat csatolt fájlként, .doc, .docx vagy .pdf formátumban az alábbi címre várják: ter12szervezes@gmail.com Az e-mail tárgya Drámapályázat – Jelentkezés legyen, az e-mail szövegében pedig kérik feltűntetni a szerző nevét és választott hívószavát.

A pályázat benyújtásának határideje: október 22., vasárnap, éjfél

További információk itt.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
A Hét komédia című Plautus-kötet bemutatója
Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Loupe Színházi Társulás: Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés