bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Illés Emese --

felhasználói adatlapja

Illés Emese portfólióját ide kattintva éred el.

Illés Emese által feltöltött cikkek:

Frontérzékenyek menjenek haza!
Front 242, Interzone Inc., Sportmax 2., 2008. december 6.
Rosszat írni egy olyan bandáról, akik után sikítozó tinilányok helyett kopasz behajtófiú-szépségű fiatalemberek vonulnak csordában, reszkető kézzel, autogrammért? Egy újabb nagy adósság volt ez hazánk részéről. Szubkultúráját tekintve pedig az egyik legnagyobb, és most már ez is ki lett pipálva.
Végső riasztás a frontvonalról: szombat este akció!
Front 242, 2008. december 6., Sportmax 2.
Attention! Ahogy már korábban beszámoltunk róla: december 6-án, azaz folyó hét szombatján a Front 242 könyörtelenül beveszi a vadonatúj Sportmax 2. (XII. ker., Csörsz u. 14-16.) színpadát. Jegyek stílszerű, egységes áron, 6242 forintért kaphatóak többek között a Metro-nóm hanglemezboltban illetve a Ticketportal hálózatán keresztül.
Hang-autopszia, avagy Utazás Jarre koponyája körül
Jean-Michel Jarre: Oxygene, november 12.
November 12-én, a Papp László Sportarénában Jean-Michel Jarre feladta a leckét hangszínidomításból és közönségkontaktból. Ezek után, ha Michel valaha is belefárad a zenélésbe, még mindig elmehet tanácsadónak a "Hogyan legyünk dögösek hatvan felett?"-című férfirovatba.
A fekete sereg mélyen a pénztárcájába nyúlt
Máris elfogytak a kiemelt állóhelyek a Depeche Mode budapesti koncertjére!
Aki közelebb szeretett volna kerülni Davehez, Martinhoz és Andyhez, annak bizony gyorsnak kellett lennie. Tegnap reggel 10-től árusították a Tour of the Universe budapesti állomásának jegyeit, és információim szerint már másfél órával nyitás előtt kígyóztak a sorok a Ticketpro, valamint a Metro-Nóm kapui előtt. Mi körülbelül 16 órára érkeztünk a helyszínre, és gyakorlatilag az utolsó négy darabot kaptuk. Az internetes jegyárusító rendszer a túlterheltség miatt 5 percenként fagyott le a Metro-Nómos fiúk keze alatt.
Jövőre indul az Univerzum 'leg-leg-leg' turnéja
Mától kaphatóak a jegyek a Depeche Mode budapesti koncertjére
Amitől "tartottunk", bekövetkezett: a Depeche Mode férfiemberei ismét dolgoznak! Születnek a dalok, alakul a turné, fixálódnak a dátumok. 2009. június 23-án este 8 órai kezdettel ismét beveszik a Puskás Ferenc stadion színpadát, hogy egy kicsit újra leborulhassunk előttük feketében – már aki.
Front 242-val büntet a Télapó...
Front 242, Budapest Sportmax 2., 2008. december 6.
...és mi nem bánjuk. (Ó igen, büntess, még!) Pedig már tavalyra is beígérte. Bárhogyan is, minden jel arra utal, hogy idén hazánk is otthont adhat egy jó kis menetelős-izzadós EBM riszaviadalnak.
Levegőt!
Jean-Michel Jarre Oxygene-je Budapesten
Az elektronikus zene géniuszán nem fog a kor, úgy látszik, a misztikum konzervál. Újabb x (idén töltötte a hatvanat!), új Oxygene, új turné. 2008. november 12-én a Papp László Sportarénában végre fellélegezhetünk.
Fehérmájú Herkules: a diszkó újra támad
Hercules And Love Affair, EMI/DFA 2008
A zene hangulat. A zene vizualizáció. A zene drog. Átsodor egy másik világba, fél perc alatt képes megborítani az aznapi hangulatot. Zenével a fülünkben vigyorgunk a hétköznapi gondokon, vagy vergődünk a bűntudatban, ha véletlenül eltapostunk egy ártalmatlan csigát. Meghatódunk a felhők vonulásán, nonstop road-moviet forgatunk a villamoson utazva. A Hercules And Love Affairt szoft-pornóhoz ajánlom.
Váltsunk együtt tudatállapotot!
Delerium (Can) és Turbopauza koncert az A38-on, 2008. május 11-én
Az elmúlt hetekben szinte törzsvendégként szaladgáltunk a hajó rendezvényeire, amíg végre a kultikus Psychic Tv után a másik impozáns név, a Delerium koncertdátuma is elérkezett. Az egyre gyülekező, rivethead-gyanús arcokat nézve nem mindenki az aktuálisan fellépő FLA side-projectre volt kíváncsi, inkább maga a Mester, Bill Leeb vonzotta ide őket, aki jelenleg "csak" billentyűsként húzódott meg a háttérben.
Mesék a Hajtündérről
www.dare2wear.hu
Egyszer volt, hol nem volt, a Műraszta-hegyeken túl élt Silver Ivy vagy Vera vagy Ezüstlány, néha elektró-barbi, elsősorban hajforradalmár. Hazánkban egy olyan "foglalkozás" első fecskéje, amiről az utca embere azt sem tudja eszik-e vagy isszák. Nos, aki póthajat, UV-reagens tincseket vagy akár kevésbé hajnak látszó tárgyat szeretne frizurájában viselni, hozzá bizalommal fordulhat.
„Legyen brutál”: Fémimplant és fűzőplasztika
Beszélgetés Aradi Kattával - Divatdiktátorok!? című sorozatunk 1. része
Van szerencsém hosszabb ideje ismerni Kattát, aki egy kedves, mondhatni szelíd lány. De ha ruhatervezésről van szó, előtör belőle a felszín alatt lapuló állat: csörögnek a láncok, feszülnek a fűzők, ropog a lakk…
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés