bezár
 

zene

2008. 12. 02.
Végső riasztás a frontvonalról: szombat este akció!
Front 242, 2008. december 6., Sportmax 2.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Végső riasztás a frontvonalról: szombat este akció! Attention! Ahogy már korábban beszámoltunk róla: december 6-án, azaz folyó hét szombatján a Front 242 könyörtelenül beveszi a vadonatúj Sportmax 2. (XII. ker., Csörsz u. 14-16.) színpadát. Jegyek stílszerű, egységes áron, 6242 forintért kaphatóak többek között a Metro-nóm hanglemezboltban illetve a Ticketportal hálózatán keresztül.
Front koncertfotó
Mielőtt bárki azt hinné, hogy a koncert után fellélegezhet és egy félig befejezett este után távozhat, felhívnám a figyelmet, hogy a riszaviadal másnap reggel 6 óráig fog tartani.

Az estét dj. Kraak setje nyitja 20 órától, majd az Interzone Inc. nevű hazai formáció melegíti be a közönséget zajos ipari muzsikájával. 22 órától végre a Front 242 veszi be a magyar színpadot, első ízben, a tavaly ugyanekkorra tervezett, financiális okokból elmaradt koncertet orvosolva. A nagy hajrá után sem kell azonban elkujtorogni, mert kb. másfél órás váltásokkal Fatman, U-Men, AndOne és Lepque setjei szolgáltatják a talpalávalót reggelig.

Agresszor este lesz. Miközben a múltkori őrlés húzódásait tapogatom, felötlenek bennem régi ipari bulis/koncertes beszámolók kedves ismerősömtől: „…és akkor közelebbről is megnéztem, hogy mi az, és láttam, hogy egy véres fog, a dühöngő közepén. Csak egyet találtunk, de ki tudja hány figyelt még a sötétben?... Sok koncerten voltam már, de még soha életemben nem repültem egy fuvallattal négy métert! Fantasztikus volt!” (Egy hölgyeményről beszélünk.)

Ezt mindenképpen látni kell!
nyomtat

Szerzők

-- Illés Emese --


További írások a rovatból

A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben
JPEGMAFIA & Danny Brown: SCARING THE HOES

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés