bezár
 

zene

2008. 10. 29.
A fekete sereg mélyen a pénztárcájába nyúlt
Máris elfogytak a kiemelt állóhelyek a Depeche Mode budapesti koncertjére!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A fekete sereg mélyen a pénztárcájába nyúlt Aki közelebb szeretett volna kerülni Davehez, Martinhoz és Andyhez, annak bizony gyorsnak kellett lennie. Tegnap reggel 10-től árusították a Tour of the Universe budapesti állomásának jegyeit, és információim szerint már másfél órával nyitás előtt kígyóztak a sorok a Ticketpro, valamint a Metro-Nóm kapui előtt. Mi körülbelül 16 órára érkeztünk a helyszínre, és gyakorlatilag az utolsó négy darabot kaptuk. Az internetes jegyárusító rendszer a túlterheltség miatt 5 percenként fagyott le a Metro-Nómos fiúk keze alatt.
A 2009. június 23.-i koncert legdrágább jegyei – szám szerint 3000 darab, amelyek természetesen a kiemelt állóhelyekre szólnak – már tegnap délutánra elfogytak, és azon felül körülbelül még egyszer ugyanannyi jegy kelt el a nézőtér egyéb helyeire, mára már ezen is túlmutat a számláló.

A Puskás Ferenc Stadion lelátójának nagy hányada szokás szerint le lesz zárva, összesen 40 000 darab jegy kerül majd értékesítésre a Depeche Mode hazai koncertjére. 2006-ban azért még nyugodtabb szívvel vártunk pár napot, és nem rohantunk már az első percben DM koncertjegyet venni. Talán azért, mert most csak kósza híreket hallani arról, hogy esetleg ismét dupláznak Magyarországon is. A düsseldorfiak mindenesetre már kétszer is bevéshetik a Depeche Mode-ot a naptárjaikba 2009-re. Csak Németországban eddig 200 000 belépő kelt el, a londoni koncertre is egy nap alatt fogytak el a jegyek, mindez úgy, hogy az album megjelenése a koncertek előtt alig két hónappal várható. Jellemző: mindössze két, alig fél perces, silány minőségű felvételt hallottunk az új dalok közül, de a jegyet már borítékoltuk. A szervezetnek ciklikusan szüksége van DM-re, néhány évente kell egy kis élő "ablaktörlőzés".


Cikkünk a Depeche Mode-ról

Bővebb információ: freestate.hu
nyomtat

Szerzők

-- Illés Emese --


További írások a rovatból

Nils Frahm: Day
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben
Recenzió Ábrahám Márta: Chaconne-kézikönyvéről

Más művészeti ágakról

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés