bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Tardi Zsuzsanna --

felhasználói adatlapja

Tardi Zsuzsanna által feltöltött cikkek:

Amorfabb szövegek keresik a rendet
Amorfabb szövegek keresik a rendet
Berendezkedés - könyvbemutató a Fugában
Nyerges Gábor Ádám új, az Ünnepi Könyvhétre megjelenő Berendezkedés című verseskötetét mutatta be a prae.hu a Fuga - Budapesti Építészeti Központban június 8-án. A szerzővel és a kötet szerkesztőjével, Benedek Annával Fehér Renátó beszélgetett, az este Palágyi László zenéjével egészült ki. A kötet az érdeklődők a helyszínen meg is vásárolhatták.
Szívlapát versszínház
Szívlapát versszínház
Szerinted mi a vers? Neked mi a kedvenc szavad? Írtál valaha szerelmes levelet? És kaptál? Félsz a sötétben, mikor becsukod a szemed egy verset hallgatva? Emlékszel-e még a helyekre, ahol gyerekként jártál? Vissza tudsz-e menni oda?  És vajon képes-e együtt verset írni több mint hetven ember? – ezekre a kérdésekre keresi a választ a Szívlapát versszínház.
Daniel Kehlmann Tyll című regényét mutatja be a könyvfesztiválon
Daniel Kehlmann Tyll című regényét mutatja be a könyvfesztiválon
Daniel Kehlmann, a kortárs német irodalom egyik legjelentősebb szerzője a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége. Új regénye, a Tyll Fodor Zsuzsa fordításában jelent meg magyarul.
Elstartolt az Észt hét Budapesten
Elstartolt az Észt hét Budapesten
Az észt függetlenségi háború jubileuma alkalmából Ész hét címen programsorozatot szervez Budapesten az Észt Intézet és a Szimplafilm, az események március 19-től március 27-ig látogathatók. Az esemény megnyitójára az Élesztőházban került sor.
A kívülálló nézőpontja
A kívülálló nézőpontja
Esther Kinsky: Folyó. London, 2018. Ford. Iain Galbraith.
A Folyó Esther Kinsky harmadik regénye. A hosszabb ideig Battonyán élt író, a Banatsko szerzője ezúttal Londont mutatja meg egy kívülálló szemével. Esther Kinsky a napokban a lipcsei könyvvásár díját vehette át legújabb kötetéért.
REMIX premiert ajánlunk
REMIX premiert ajánlunk
Az IttésMost Társulat és 4 slammer improvizatív zenés estje
A slam poetry a 80'-as évek Amerikájából indult, a hazai slam mozgalom mondjuk 2006-ban vette kezdetét a Műcsarnok Budapest Slam nevű rendezvényével, egy évre rá már nemzetközi vendégekkel is kiegészült az esemény. 2008-tól havi rendszerességgel tartottak slam esteket a Kőleves pincéjében. Megalakult a Slam Poetry Budapest, mely minden alkalommal megadott egy témát, de újításként tízszavas versenyt is rendeztek, az Open Mic keretében pedig mindenki számára lehetőség nyílt a fellépésre.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés