bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Tardi Zsuzsanna --

felhasználói adatlapja

Tardi Zsuzsanna által feltöltött cikkek:

Amorfabb szövegek keresik a rendet
Nyerges Gábor Ádám új, az Ünnepi Könyvhétre megjelenő Berendezkedés című verseskötetét mutatta be a prae.hu a Fuga - Budapesti Építészeti Központban június 8-án. A szerzővel és a kötet szerkesztőjével, Benedek Annával Fehér Renátó beszélgetett, az este Palágyi László zenéjével egészült ki. A kötet az érdeklődők a helyszínen meg is vásárolhatták.
Szívlapát versszínház
Szerinted mi a vers? Neked mi a kedvenc szavad? Írtál valaha szerelmes levelet? És kaptál? Félsz a sötétben, mikor becsukod a szemed egy verset hallgatva? Emlékszel-e még a helyekre, ahol gyerekként jártál? Vissza tudsz-e menni oda?  És vajon képes-e együtt verset írni több mint hetven ember? – ezekre a kérdésekre keresi a választ a Szívlapát versszínház.
Daniel Kehlmann Tyll című regényét mutatja be a könyvfesztiválon
Daniel Kehlmann, a kortárs német irodalom egyik legjelentősebb szerzője a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége. Új regénye, a Tyll Fodor Zsuzsa fordításában jelent meg magyarul.
Elstartolt az Észt hét Budapesten
Az észt függetlenségi háború jubileuma alkalmából Ész hét címen programsorozatot szervez Budapesten az Észt Intézet és a Szimplafilm, az események március 19-től március 27-ig látogathatók. Az esemény megnyitójára az Élesztőházban került sor.
A kívülálló nézőpontja
A Folyó Esther Kinsky harmadik regénye. A hosszabb ideig Battonyán élt író, a Banatsko szerzője ezúttal Londont mutatja meg egy kívülálló szemével. Esther Kinsky a napokban a lipcsei könyvvásár díját vehette át legújabb kötetéért.
REMIX premiert ajánlunk
A slam poetry a 80'-as évek Amerikájából indult, a hazai slam mozgalom mondjuk 2006-ban vette kezdetét a Műcsarnok Budapest Slam nevű rendezvényével, egy évre rá már nemzetközi vendégekkel is kiegészült az esemény. 2008-tól havi rendszerességgel tartottak slam esteket a Kőleves pincéjében. Megalakult a Slam Poetry Budapest, mely minden alkalommal megadott egy témát, de újításként tízszavas versenyt is rendeztek, az Open Mic keretében pedig mindenki számára lehetőség nyílt a fellépésre.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés