bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Medvigy Édua Kata --

felhasználói adatlapja

Medvigy Édua Kata által feltöltött cikkek:

Egy magába zárkózó társadalom
Egy magába zárkózó társadalom
Hogyan éld túl a zuhanást? Miklya Luzsányi Mónika: Vérvonal – Étienne könyve
Miklya Luzsányi Mónika Vérvonal – Étienne könyve című ifjúsági regénye október elején jelent meg a Móra kiadónál. A Margó Fesztiválon, a Nemzeti Táncszínház Kávézószínpadán Veiszer Alinda beszélgetett a szerzővel a kötet kapcsán a különböző társadalmi rendszerekről, a digitális generáció megszólításáról és gondolkodásmódjáról.
Kapcsolódások a természethez
Kapcsolódások a természethez
Zöldebb könyvek – kortárs ifjúsági regények a környezettudatosságon innen és túl
2022. október 15-én a Margó Fesztiválon, a Nemzeti Táncszínház Kávézószínpadán Pacskovszky Zsolt beszélgetett Regős Mátyással és Kemény Gabival ifjúsági regényeikről, továbbá az állatokhoz és a természethez, valamint a klímaszorongáshoz való viszonyukról. Mindkét szerző a Regényes természet irodalmi pályázat díjazottja. 
Őszinteség, emberség és humor
Őszinteség, emberség és humor
PesText beszélgetés Jean-Claude Mourlevat-val a Könyvfesztiválon
Az Astrid Lindgren-díjas Jean-Claude Mourlevat-val, a kortárs gyermekirodalom meghatározó alakjával október elsején, a Millenárison László Kinga beszélgetett.
Közélet, zine, képregény
Közélet, zine, képregény
Képregényünnep a Három Hollóban
A PesText Nemzetközi Irodalmi és Kulturális Fesztivál keretén belül szeptember 29-én rendezték meg a Képregényünnepet a Három Holló pincetermeiben. Az este programja kiállításmegnyitóval kezdődött, ahol Brecht Evens, Hannah Berry, Oravecz Gergely, Cserkuti Dávid, Marjai Petra Lilla és Marabu alkotásait tekinthették meg az érdeklődők.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés