bezár
 

gyerek

2020. 04. 22.
Amit most el kell mesélnünk a gyerekeknek
Ingyenes képeskönyv Axel Schefflertől a koronavírusról
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Amit most el kell mesélnünk a gyerekeknek Axel Scheffler, a Pipp és Polli sorozat szerzője, Julia Donaldson könyveinek állandó illusztrátora, az egyik legnépszerűbb angol gyerekkönyv-illusztrátor egyedülálló új könyvet jelentetett meg a koronavírus-járványról – és ez a könyv most ingyenesen elérhető, letölthető és terjeszthető bárki számára – a könyv magyarországi kiadójánál, a Pagonynál is.  

A könyv elkészítésében Axel Scheffler orvosokkal, tanárokkal, pszichológusokkal együtt dolgozott, így a tartalom pontos, hiteles és megfelel a 4-10 éves gyerekek igényeinek.

Pozsonyi Pagony

Fontos kérdésekre ad választ olyan egyszerű nyelven, amely könnyen befogadható a kisgyermekek számára is, mint például mi történik akkor, ha valaki megfertőződik, miért nem szabad most találkozni a nagyszülőkkel vagy épp miért nem mehetnek óvodába, iskolába vagy a játszótérre. Ez a rövid könyv hozzájárul ahhoz is, hogy feldolgozzák a félelmeiket. Mindent elmond a vírusról, amit tudni érdemes anélkül, hogy félelmet keltene. 

 

A képeskönyvet ide kattintva lehet megnyitni.

Kép forrása: Pozsonyi Pagony

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Kertész Erzsi regényéből készült előadás a Vojtina Bábszínházban
Interjú Gévai Csilla író-illusztrátorral

Más művészeti ágakról

Dev Patel: A Majomember
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés