bezár
 

gyerek

2020. 10. 13.
Játékboltot nyit a Pagony
A Pagony Játékház a Szent István Park mellett várja a gyerekeket és szüleiket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Október 6-án nyitotta meg 12. boltját a Pagony, melyben ezúttal nem a könyvek, hanem a játékok lesznek a főszereplők. A Pagony Játékházban elérhető lesz a Pagony Játékkiadó összes társas- és kártyajátéka, valamint további, gondosan válogatott játékok más kiadóktól és terjesztőktől.

pag3 A Pagony az elmúlt években számos társas- és kártyajátékot adott ki. Ezek mindig egy népszerű, könyvből már ismert mesehős kalandjait ültették át interaktív formába. A Pagony Játékkiadó kínálatában szerepel többek között több kuflis társas, Rumini kincsesláda és Rumini Römi kártyajáték, Maszat Trió fejlesztőjáték, óvodára és iskolára felkészítő társasok, melyek Vadadi Adrienn népszerű ovis sorozatára építenek, valamint Pitypang és Lili memóriajáték és Kutyatár kártyák. A kiadó Boribon, hogy vagy? című, legkisebbeknek szóló társasa 2018-ban elnyerte az Ország Játéka-díjat. Emellett a Pagony könyvesboltokban a saját kiadású társasokon túl eddig is játékok gondosan válogatott kínálatából vásárolhattak a szülők.

Az október 6-án nyíló Pagony Játékházban azonban már a játékoké lesz a főszerep, és ezt a bolt egyedi kialakítása is tükrözi. A Szent István park mellett, a Pozsonyi út 36. szám alatti játékbolt kényelmes sétányi távolságban található a Pozsonyi Pagony könyvesbolttól. A Pagony Játékházban 110 négyzetméteren több ezer játék közül választhatnak a gyerekek és szüleik. Számos játék helyben is kipróbálható. A kicsiket játszósarok, a nagyobbakat pedig egyedülálló kirakós és solitaire játék várja a bolt egyik falára installálva.

pag3

Az új boltban elérhető lesz a Pagony Játékkiadó összes terméke, valamint kiemelkedően széles választék a Pagony által eddig is forgalmazott játékokból. Ezeket az igényes és szép játékokat nagy gonddal válogatták össze. A válogatott szettek között kisebb hazai gyártók és magyar tervezők, gyakran limitált példányszámú, egyedi játékai is megtalálhatók. A Pagony Játékház minden korosztálynak és minden kategóriában kínál játékokat: a kicsik finommotorikus, színfelismerő vagy akár koordinációs képességét fejlesztő játékokon keresztül logikai, stratégiai, memóriafejlesztőkön át, koncentrációs, kooperációs vagy szerepjátékokig minden megtalálható. A bolt kínálatában elérhetőek a Reflexshop, Gémker-gémklub, Játék bolygó, Plett, Kensho, Boyonex, Curiocity, Provida, Compaya, Nettrade játékai is. Játékok természetesen ezek után is kaphatók lesznek a Pagony könyvesboltjaiban is.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Családbarát és Közösségi Múzeum Családbarát és Közösségi Múzeum
Családbarát és Közösségi Múzeum díjat kapott a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria
gyerek

Különleges gyerekhősök, avagy mi van a Disney és Pixar filmeken túl?
A gyerekeket szólítják meg a filmek a Cinemirán
gyerek

I. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórum I. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórum
Új időpontban, meghosszabbított határidővel!
gyerek

Legendás lovagkor - Az apród titkos küldetése Legendás lovagkor - Az apród titkos küldetése
Kiállítás és kalandjáték a Vajdahunyadvárban

Más művészeti ágakról

irodalom

Két esemény margójára Két esemény margójára
A Margó Irodalmi Fesztivál zárónapjáról
irodalom

Szilánkok a Kaleidoszkópban Szilánkok a Kaleidoszkópban
A MINEK Kollektíva és a Halszájoptika közös estjéről
színház

Olykor lefelé tart a felfele vezető út Olykor lefelé tart a felfele vezető út
Interjú Goda Gáborral a MINDEN (is) premier kapcsán
Oláh Judit: Visszatérés Epipóba


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés