bezár
 

gyerek

2012. 01. 27.
Mesélj nekem - mesepályázat gyerekeknek
Beküldési határidő: 2012. február 10.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mesélj nekem - mesepályázat gyerekeknek A Mesélj nekem mesekönyv-sorozat legújabb kötetéhez kapcsolódó meséket vár gyerekektől a Manó Könyvek szerkesztősége.
A Mesélj nekem furfangos emberekről című kötethez kapcsolódó saját, érdekes, szórakoztató történeteket vár a Manó Könyvek szerkesztősége csalafinta, csibész, rosszcsont, vagy épp furfangos emberekről, állatokról, robotokról, lényekről (a meséket természetesen a család tagjai segíthetnek lejegyezni).

Örömmel veszik, ha illusztráció is készül egy meséhez, az elbírálásnál ez is számíthat.

Az első helyezett hét, a második helyezett öt, a harmadik helyezett három darabot választhat a Mesélj nekem mesekönyv-sorozat részei közül!

Két héten át, vagyis február 10-én éjfélig várják a meséket a Manó Könyvek e-mail postafiókjába, a manokonyvek@lira.hu címre, vagy postai úton.

Cím: 1086 Budapest, Dankó u. 4-8. A pályázók az elektronikus levél tárgyában, vagy a borítékon tüntessék fel: Mesélj nekem mesepályázat.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Boczán Bea --


Más művészeti ágakról

irodalom

Nem mindig boldog, ha épp süt a Nap, és boldog tud lenni a sötétségben is Nem mindig boldog, ha épp süt a Nap, és boldog tud lenni a sötétségben is
Bemutatták Horváth Márk legújabb könyvét, Az antropocént
Láng Orsolya: Személyes okok, Prae Kiadó, 2021
Seregi Tamás: Jövőbe szédülő lendülettel, Prae Kiadó, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés