bezár
 

art&design

2019. 12. 06.
Fedor art kiállítás a Kathia Tangóstúdióban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fedor art kiállítás a Kathia Tangóstúdióban Nánási Fedor első egyéni kiállítását a Kathia Tangóstúdióban tekintheti meg a közönség december 13-án, este 19 órától. Zenei aláfestésről Rácz Dénes gondoskodik.

Fedor fő témája a természet és a benne rejlő formavilág. A 25 éves művész, aki egyben a Katona József Színház díszítője, kiállításán az elmúlt néhány évben készült alkotásait mutatja be.

Munkái között láthatunk festményeket, tájképeket és 3D hatású arcképeket is. A képek egy része UV festékes technikával készült, melyeknek a megvilágítás különleges hatást kölcsönöz. Ezen kívül a művész olaj- és akrilfestékkel dolgozik.  

"A világ egyszerű és tökéletes" – állítja Fedor.

A kiállítás a Kathia Tangóstúdióban (Rákóczi út 20. 1/5 szám (7-es kapucsengő)) tekinthető meg december 13-án, este 7 órától.

HIRDETÉS

banner

A kiállítás hivatalos Facebook eseménye ITT található.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Művészek a járvány idején#2 Művészek a járvány idején#2
Interjú Koller Margittal a kialakult helyzetről, otthonmaradásról és tervezett munkákról
art&design

Sokan kérdezik tőlem: te mindenhol ott vagy? Sokan kérdezik tőlem: te mindenhol ott vagy?
Interjú Bence Bettinával, pályakezdő művészetelmélet hallgatóval a tevékenységeiről, és a kortárs képzőművészeti közegről
art&design

A kivi ízű sárga C betű A kivi ízű sárga C betű
Látni a hangokat és ízlelni a színeket: a szinesztézia egy neurológiai jelenség, amely időről-időre inspirálta legnagyobb művészeinket
art&design

Hogyha a Hold rá fátylat ereszt Hogyha a Hold rá fátylat ereszt
Lánnyá válik, sírni kezd

Más művészeti ágakról

Színház a karanténból: Milo Rau LENIN című előadásáról
The Lazys: Tropical Hazards (2018)
irodalom

Mitől tudsz olyan édes lenni, mint a méz? Mitől tudsz olyan édes lenni, mint a méz?
Kálmán C. György: „Dehogyis terem citromfán”. Irodalomelméleti írások. Balassi Kiadó, Budapest, 2019, 240 oldal, 2600 Ft


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés