bezár
 

zene

2020. 10. 02.
A Margitszigeti Színház koncertfelvételekkel ünnepli a zene világnapját
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Margitszigeti Színház koncertfelvételekkel ünnepli a zene világnapját Repertoár-archívumából válogatva koncertfelvételekkel ünnepli a zene világnapját a Margitszigeti Színház csütörtöktől vasárnapig.

Csütörtökön a Nemzeti Filharmonikusok és Juja Vang zongoraművész 2016. évi nyitókoncertje hallható Kocsis Zoltán kétszeres Kossuth-díjas karmester, zongoraművész és zeneszerző vezényletével a www.margitszigetiszinhaz.hu oldalon - közölte a teátrum csütörtökön az MTI-vel.

A margitszigeti nagyszínpadon a korábbi években fellépett mások mellett Hilary Hahn, Erwin Schrott, Vittorio Grigolo, Arturo Chacon Cruz, Ailyn Pérez, Rost Andrea, Piort Beczala, Béatrice Uria-Monzon, Komlósi Ildikó, Robert Mack, Laquita Mitchell, Cristina Pasaroiu, Annalisa Stroppa, Riccardo Massi, Ramé Lahaj, Giuseppe Altomare, Girogio Caoduro, Jeff Mills, a Pink Martini együttes, Stanley Jordan, a Soweto Gospel Choir és Elodie Frégé.

Október elseje a zene világnapja. Yehudi Menuhin világhírű hegedűművész 1975-ben az ENSZ Nemzetközi Zenei Tanácsban töltött be elnöki tisztet és így hívta életre a zenei világnapot.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Énekesek, akik legendássá tették a rock’n’rollt
Brad Mehldau: Suite April 2020

Más művészeti ágakról

irodalom

Miért beszélünk még mindig erről?, avagy nők az irodalmi térben Miért beszélünk még mindig erről?, avagy nők az irodalmi térben
(Élmény)beszámoló a tizenhatodik Szépírók Fesztiváljáról
art&design

Ördögavatás Ördögavatás
Humán holtterek körbejárása a Pécsi Galériában
irodalom

Meghalljuk-e a mieinket? Meghalljuk-e a mieinket?
Szabó Ádám: Valakik beszélnek
gyerek

Vigyázzatok a szellemtrutymóval! Vigyázzatok a szellemtrutymóval!
Magdalena Hai: Rémálmok kisboltja 1. – A csúf csikipor


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés