bezár
 

art&design

2011. 06. 08.
Űrjárgányok lepik el hétvégén a Millenárist
Gyerek ARC kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Űrjárgányok lepik el hétvégén a Millenárist Nincs is szabadabb a gyermeki fantáziánál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC rajzpályázat, amelyre rengeteg mű érkezett. A legjobb rajzokat szombaton díjazzák az Európa Pontban, ahol egyúttal a pályázatokból álló kiállítás is megnyílik.
Csoda vízi és űrjárgányok, érdekes találmányok, világmegmentő tervek és titkos ügynök macskák - nincs is szabadabb a gyermeki fantáziánál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC rajzpályázat, amelyre rengeteg mű érkezett. A legjobb rajzokat június 11-én díjazzák az Európa Pontban, ahol egyúttal a pályázatokból álló kiállítás is megnyílik. A hangulatról Szalóky Ági és Lamm Dávid gondoskodik.
Katona Máté: Flystar
Ezen a hétvégén a legkisebbeké lesz a főszerep a Millenárison. Az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC kiállítás díjátadóján kiderül ki lesz az idei „Ötletkaland Energiaországban” témában meghirdetett pályázat nyertese. A januárban nyílt Európa Pontban gazdára talál egy bicikli is az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete jóvoltából, akik a „Tervezz járgányt, és nyerj egy bringát!” altémával kapcsolódtak a pályázathoz.
Molnár Sára: A jövő autója
A Vöröskereszt is csatlakozott az idei Gyerek ARC-hoz. A szervezet minden beküldött rajz után 1000 forintot adományoz a mélyszegénységben élő gyermekek javára. A kicsiket azonkívül, hogy óriásmolinón láthatják viszont alkotásaikat, Szalóky Ági és Lamm Dávid mini koncertje is várja.

A kiállítás megnyitóval egybekötött díjátadón részt vesz Geszti Péter az ARC képviseletében, Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária vezérigazgató-helyettese, Szűcs Tamás, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője, valamint Selymes Erik, a Vöröskereszt főigazgatója. A rajzokból álló kiállítás egész nyáron látható a Millenáris területén.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Balatont álmodom, s melléje magamat Balatont álmodom, s melléje magamat
Gondolatok Bodolóczki Linda „Nekem a Balaton” című kiállításának képeiről
art&design

Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan
Artus, Kapcsolótér – Bodóczky István: „Játsszuk azt, hogy meghaltunk”
art&design

Életem története Életem története
Gát János: Csillapíthatatlanul szomjazzák a végtelent – Beszélgetések Reigl Judittal – egy festő (ön)életrajza, Corvina Kiadó, 2020.

Más művészeti ágakról

irodalom

Helyzetjel - Észak Helyzetjel - Észak
Ibsen a konyhában
zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról
gyerek

Öt budapesti séta egy füzetben
Ingyenes program a Deák17 Galéria jóvoltából az egész családnak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés