bezár
 

irodalom

2012. 05. 19.
I. Hajdúböszörményi Nemzetközi Író- és Alkotótábor
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Írószövetség és a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör által szervezett I. Hajdúböszörményi Nemzetközi Író- és Alkotótáborba június 15-ig (péntek) lehet jelentkezni. Az öt napos rendezvénysorozaton a kortárs irodalmi programok és szemináriumok mellett a színház, a zene és a képzőművészet is szerephez jut majd.
Az I. Hajdúböszörményi Nemzetközi Író- és Alkotótábor 2012. június 27 és július 1. között fogadja az érdeklődőket a hajdúböszörményi Fürdőkertben, ahol a szervezők reményei szerint minden korosztály képviselteti majd magát, mind az előadók, mind pedig a hallgatóság soraiban. A tábor fővédnöke: L. Simon László, költő, író, az NKA elnöke.

Tervezett előadók többek közt: Csukás István Kossuth-díjas költő, író; Kányádi Sándor Kossuth-díjas költő, író; Gerendás Péter Liszt-díjas zeneszerző; Szentmártoni János költő; Barabás Zoltán költő, a Magyar Írószövetség tagja; Papp-Für János költő; Áfra János költő és a KULTer.hu szerkesztői; Szilágyi Tamás színész, Shakespeare Akadémia; Török Péter előadóművész; Bar-talk zenekar; a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör tagjai.

A tábor teljes ideje alatt szemináriumot és íróiskolát tartanak: Szentmártoni János József Attila-díjas költő, a Magyar Írószövetség elnöke; Áfra János költő, szerkesztő, a József Attila Kör elnökségének tagja;  Papp-Für János költő, szerkesztő, a Magyar Írószövetség tagja, a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör elnöke.

A táborra az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni, és a részletekkel kapcsolatban is itt kérhető további tájékoztatás: Papp-Für János – e-mail: janifur@freemail.hu, mobil telefon: 06/30-814-3799.  A tábor részvételi díja 30.000 Ft, ami tartalmazza az ötnapi szállást, a napi háromszori étkezést, valamint a szemináriumokon és az előadásokon való részvételi lehetőséget. A táborra való jelentkezés és fizetési határidő 2012. június 15. (péntek).  A részvételi díjak átutalását a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör Közhasznú Egyesületnek a Polgári Takarékszövetkezet Hajdúböszörményi Fiókjában vezetett: 61200285-14034712 számú számlájára várják.


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja
irodalom

Szörnypart Szörnypart
Szlavicsek Judit: Légy/ott, Erawan Kiadó, 2020
irodalom

A(z intertextuális) metavers mint a korporeografikus multifokalitás terepe A(z intertextuális) metavers mint a korporeografikus multifokalitás terepe
A test motivikus közegeinek szubverzív műveletei Medbh McGuckian három szövegében
irodalom

Így történhetett Így történhetett
A Prae folyóirat Ragály-számából

Más művészeti ágakról

Peter Handke: Az aranjuezi szép napok (Bethlen Téri Színház–Manna)
Gimesi Dóra - Jeli Viktória: Regényes Shakespeare


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés