bezár
 

irodalom

2013. 10. 16.
Nádas Péter és Térey János Egerben: Irodalmi est Ekler Dezső kiállításán a Kepes Intézetben
2013. október 22. 18h
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nádas Péter és Térey János Egerben: Irodalmi est Ekler Dezső kiállításán a Kepes Intézetben A kortárs magyar irodalom két sztárja, Nádas Péter és Térey János lesz a Kepes Intézet vendége október 22-én, kedden 18 órától. A neves írók nemcsak felolvasnak, de részt vesznek egy beszélgetésen is, melynek témája építészet és irodalom kapcsolata.
A disputa az est másik két szereplője, Bazsányi Sándor és Wesselényi-Garay Andor közösen írt, Kettős vakolás című könyve köré szerveződik, melyben a magyar irodalom legizgalmasabb építészeti leírásait elemzik – az irodalom és az építészet szemszögéből. A beszélgetést Benedek Anna (prae.hu, 6b.hu) moderálja. A programot az Építészeten innen és túl – Ekler Dezső házak című kiállítás terében rendezik meg. Az irodalmi estet megelőzően, 17 órától a Kepes Intézet másik időszaki kiállításán a kiállító képzőművész, Szűcs Attila tart tárlatvezetést. A belépés mindkét programra díjtalan.

Kepes Intézet, 3300 Eger, Széchenyi utca 16.

Honlap
Facebook
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

irodalom

Aranykapu Aranykapu
Gáspár-Singer Anna novellája a Prae spekulatív fikció témájú számából
irodalom

47° 47′ 40″N 19° 02′ 05″E 47° 47′ 40″N 19° 02′ 05″E
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 6. nap

Más művészeti ágakról

színház

Mindig bennem volt a játék szeretete Mindig bennem volt a játék szeretete
Interjú Szabó K. Istvánnal marosvásárhelyi tanulmányairól, külföldön szerzett rendezői tapasztalatairól és további terveiről
art&design

Játszd újra! Játszd újra!
Molnár Judit Lilla: Tervezett véletlen című tárlata a Budapest Galériában
Gyerekkönyvek a koronavírusról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés