bezár
 

zene

2013. 11. 04.
Placebo koncert Bécsben
November 21-én a Stadthalle színpadán zúz Brian Molko és csapata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Placebo koncert Bécsben Hangos szerelmes albummal (Loud Like Love) lepte meg híveit szeptember 16-án a Brian Molko és Stefan Olsdal nevével fémjelzett brit kult-csapat, a Placebo. A sorrendben hetedik stúdiólemez dalait élőben is bemutatják a szomszédos Bécsben, előzenekaruk pedig a TOY lesz.

Tavaly nyáron a Sziget Fesztivál egyik húzóneveként Budapest is vendégül láthatta a Placebo zenekart. A 2012. október 15-én megjelent B3 EP-t beharangozó, leginkább a régi nagy slágereket felvonultató "nagyszínpados" koncertet az Interneten keresztül is számos érdeklődő figyelemmel követte.Placebo SzigetAz éhségcsillapítónak szánt középlemez után idén ősszel Molkoék végre előrukkoltak az új Placebo-albummal, mely a MAHASZ eladási listáján is épphogy kicsúszott a Top 10-ből.

Ez is azt mutatja, hogy a banda népszerűsége továbbra is töretlen, és a Clash magazin által "50 percnyi kellemes alter-rockzene"-ként értékelt új anyag még mindig sokakat érdekel.

A valós magány és az Internet virtuális világában köttetett felszínes barátságok kettőssége ihlették a Loud Like Love-ot beharangozó kislemezt (Too Many Friends). Emellett Molko állandóan visszatérő témái: a gótikusan romantikus szerelem, és a szíveket összetörő csalódás kerültek újfent megéneklésre - ahogy azt a rajongók tőlük megszokhatták, és valahol el is várják.

Ha nem is váltja meg a világot az új Placebo-anyag, még mindig sikerült annyi potenciálisan érdekes, a legszebb hagyományaikat idéző dalt felsorakoztatniuk (Loud Like Love, Rob The Bank, A Million Little Pieces, Exit Wounds, Begin The End), melyek miatt érdemes átruccanni ezen a novemberi csütörtökön (egészen pontosan, november 21-én) Bécsbe, a Stadthalleba.

És akkor még nem is beszéltünk az olyan megunhatatlan slágerekről, mint a Special K, a The Bitter End, vagy éppen az Infra Red.PlaceboA koncertre való bemelegítésről a pszichedelikus rockban utazó, tavaly debütáló TOY gondoskodik.

Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:30

Jegyvásárlás: 

https://www.musicticket.at/index.php?id=1544&eventid=1368198409968

nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

Nils Frahm: Day
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés