bezár
 

art&design

2018. 04. 13.
Kisüt a nap!
drMáriás kiállítása a győri Rómer Flóris Múzeumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kisüt a nap! Április 20-án, pénteken 18 órakor nyílik drMáriás: Kisüt a nap! című kiállítása a győri Rómer Flóris Múzeumban.

A több, mint száz régi és új, ismert és első ízben bemutatásra kerülő műalkotást felvonultató szerteágazó tárlatot Rockenbauer Zoltán művészettörténész, a Műcsarnok kurátora nyitja meg, köszöntőt mondanak Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere és Peter Tomaz Dobrila a maribori Kibla kortárs művészeti központ vezetője.

Majd 19.30-tól a Rómer Házban az alkalomra megjelenő nagyszabású albumot Fábry Sándor író, humorista, dramaturg mutatja be egyéni show-ja keretében. Fábry és Máriás közösen jegyzik az Etűdök rókafűrészre és fröccsöntött szarkára című nagyszabású művészeti albumot, amelyben drMáriás politikai, közéleti, történelmi tematikájú festményeinek legjobbjai mellé Fábry Sándor írt kiváló és utánozhatatlan szövegeket. Az estet a Tudósok együttes nagyszabású alkalmi koncertje zárja. Az album a Budapesti Könyvfesztiválon is kapható lesz, ahol április 22-én 16 órától a Kossuth Kiadó standjánál drMáriás dedikálja majd a kötetet.

További információk a facebook eseménynél.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
Megnyitószöveg Borbély Zita Egy komposzt mintázatai című kiállításához
art&design

Interjú Révész Emese művészettörténésszel

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés