bezár
 

zene

2018. 11. 24.
Zongora tehetségkutatót rendez a Római Magyar Akadémia
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zongora tehetségkutatót rendez a Római Magyar Akadémia November 28. és december 1-je között rendezik meg a Római Magyar Akadémián a Danubia talents elnevezésű Liszt Ferenc Nemzetközi Zongora Tehetségkutatót. 

A verseny célja a fiatal tehetségek felfedezése, zenei tanulmányainak elősegítése, ösztönzése, valamint a magyar kultúra, a magyar zenei hagyományok megismertetése és népszerűsítése.

Klasszikus kedvencek 2018.

A program november 27-én a Danubia talents mesterkurzussal kezdődik, amelyet Székely István és Kiss Julianna zongoraművészek tartanak. Az elismerések átadása és a díjazottak gálakoncertje november 30-án lesz. A program záróeseményét Danubia Talents - Casio Sound Tradition Festival Stage címmel december 1-jén rendezik Rintaro Akamatsu japán zongoraművész közreműködésével. 

A koncert egyben a római Múzeumok éjszakája (Musei in musica, Roma) című rendezvénysorozat része, így a Falconieri Palota látogatói 21 óráig a galériát és a Borromini termeket is megtekinthetik.

Kép: A Danubia Talents hivatalos Facebook-oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Ivan & The Parazol lemezbemutató koncert, Akvárium Klub, 2019. 05. 03.
About Me – a hetedik lemez
Rohmann Ditta Bach-sorozata


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés