bezár
 

zene

2019. 05. 12.
Underground művészeti fesztivál Tatabányán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Underground művészeti fesztivál Tatabányán Dadabánya névvel rendeznek underground művészeti fesztivált Tatabányán, a Bányászati és Ipari Skanzenben június 8-án.

Szinte valamennyi művészeti ág képviselői jelen lesznek a fesztiválon, a házigazda Réz András, esztéta, filmkritikus. Fellép a Panel surfers, a Balaton, a Rühös Foxi, a Lyuhász Lyácint Bt., valamint a Halk zenekar és dr. Máriás a Tudósokkal. A helyszínen ismert és a pályájuk elején járó alternatív művészek készítenek festményeket, Sopotnik Zoltán költő pedig kortársaival vezet beszélgetést.

Klasszikus kedvencek 2018.

Az aknatorony kasházában Bányászkislányok címmel nyílik meg Olaf Martin fotókiállítása.

A délután kettőkor kezdődő program helyszínéül egy nemzetközi összevetésben is egyedülálló kiállítóhely szolgál. A Tatabányai Szénbányák Vállalat XV-ös aknája, Magyarország egyetlen ipari skanzenje a volt bányaüzem teljes épületegyüttesével, berendezett irodákkal, szabadtéri gépbemutatóval és bejárható bányatérségekkel idézi meg a város múltját jelentő szakmakultúrát.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 8.
Slash, VOLT Fesztivál, 2019. 06. 27.
VOLT Fesztivál, 2019. június 26.
About Me – a hetedik lemez

Más művészeti ágakról

art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
színház

A végtelenből kihasítva A végtelenből kihasítva
Évadvisszatekintő: Hegymegi Máté Woyzeckje a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés