bezár
 

színház

2019. 05. 17.
Az artisták mindennapjaiba enged betekintést a Recirquel új produkciója
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az artisták mindennapjaiba enged betekintést a Recirquel új produkciója Rendhagyó előadással szólítja meg a gyerekeket a Recirquel Újcirkusz Társulat, amelynek új produkciója az artisták mindennapjaiba enged betekintést. A légtornász egy napja című előadás vasárnap két alkalommal látható a Müpa Műhelytitkok rendezvénysorozat keretében.

Az előadás első felvonása Vági Bence művészeti vezető és a társulat művészeinek beszélgetésein keresztül mutatja be az artisták mindennapjait és a színfalak mögött zajló munkát, míg a második részben a közönség színpadi előadás keretében láthatja a légtornászok által tökéletesített zsánerszámokat.

Szkéné színház

Az előadás első felében a társulat tagjai személyes beszámolókon keresztül tárják fel, miképp tartják formában magukat, hogyan képesek teljes körű koncentrációra, miközben akár több tíz méter magasan lebegnek a színpad felett. A darabban az előadások háttérfolyamatai is szerepet kapnak, köztük a motorkezelés vagy az egyes artistaszámok előkészítése.

A második részben a színházi elemekre helyezik a hangsúlyt: az előzőleg megismert részletek zenés, színpadi egységgé állnak össze, amelyet a társulat korábban bemutatott előadásai ihlettek, így egymás után elevenednek meg A Meztelen Bohóc, a Kristály és a Párizs Éjjel jelenetei.

A Müpa közönsége a következő hónapokban többször is találkozhat a Recirquellel, júniusban és júliusban a My Land, a Non Solus és a Párizs Éjjel is látható a Fesztivál Színházban.

Fotó: jegy.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban
Üvegcipő a Vígszínházban

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Csáki László: Kék Pelikan


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés