bezár
 

irodalom

2019. 06. 02.
Az Alföld és a Prae folyóirat közös estje a Három Hollóban
Lapszámbemutató, kerekasztal, felolvasás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Június 3-án, hétfő este 7 órai kezdettel a debreceni Alföld és a budapesti Prae folyóirat a Három Hollóban tartja lapszámbemutató estjét. 

A debreceni Alföld irodalmi és művészeti folyóirat, valamint a budapesti Prae irodalmi és kultúratudományos folyóirat estjére mindenkit várnak szeretettel a szerkesztők Budapesten a Három Hollóban. Az esemény kerekasztal-beszélgetéssel kezdődik a folyóiratok legutóbbi lapszámairól, amit felolvasás és koccintás követ.

alföld

A kerekasztal résztvevői Fodor Péter és Szirák Péter, az Alföld szerkesztője és főszerkesztője, Kulcsár-Szabó Zoltán irodalomtörténész, valamint L. Varga Péter, a Prae főszerkesztője.

Felolvasnak az Alföld és a Prae szerzői: Bán Zsófia, Garaczi László, Harag Anita és Kalapos Éva Veronika.

Itt lehet csatlakozni a Facebook-eseményhez
prae montazs

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Történelem családregényben, krimiben, versben, asszamblázsban Történelem családregényben, krimiben, versben, asszamblázsban
A Margó Fesztiválon és a 90. Ünnepi Könyvhét pénteki napján a Prae Kiadó három új kötete mutatkozott be
Pozícióvakság és katasztrófapornó
irodalom

Fejnehéz éjszakák Fejnehéz éjszakák
André Aciman: Nyolc fehér éjszaka. Ford.: Rácz Judit. Athenaeum Kiadó, 2018.

Más művészeti ágakról

David Wark Griffith: Letört bimbók
Kakukkfészek a Radnótiban
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés