bezár
 

irodalom

2019. 09. 20.
Megrendezik az első magyar H.P. Lovecraft Találkozót
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Megrendezik az első magyar H.P. Lovecraft Találkozót 2019. október 19-én kerül megrendezésre az I. Országos H. P. Lovecraft Találkozó Budapesten a Három Holló Kávéházban 10:30 órai kezdettel a Magyar H. P. Lovecraft társaság szervezésében.

Az OHPLT az első olyan magyarországi egész napos rendezvényt, mely kizárólag H. P. Lovecraft irodalmi örökségével és művészetével, a weird irodalommal foglalkozik. Közel egy évnyi előkészítés és szervezés eredményeként, hat darab szakmai előadásból, kettő darab kulturális műsorból, egy kiállításból és egy izgalmas nyereményjátékból – HPL ToTó – áll a programlista.

Információk a rendezvényről, teljes programlista, helyszín, letölthető plakátok elérhetők az egyesület honlapján, a rendezvény Facebook eseménye elérhető ezen a linken.

Kép forrása: a Társaság Facebook-oldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
irodalom

Vaktérkép
Recenzió a Természetellenes vadság című líraantológiáról

Más művészeti ágakról

Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés