bezár
 

irodalom

2019. 09. 20.
Megrendezik az első magyar H.P. Lovecraft Találkozót
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Megrendezik az első magyar H.P. Lovecraft Találkozót 2019. október 19-én kerül megrendezésre az I. Országos H. P. Lovecraft Találkozó Budapesten a Három Holló Kávéházban 10:30 órai kezdettel a Magyar H. P. Lovecraft társaság szervezésében.

Az OHPLT az első olyan magyarországi egész napos rendezvényt, mely kizárólag H. P. Lovecraft irodalmi örökségével és művészetével, a weird irodalommal foglalkozik. Közel egy évnyi előkészítés és szervezés eredményeként, hat darab szakmai előadásból, kettő darab kulturális műsorból, egy kiállításból és egy izgalmas nyereményjátékból – HPL ToTó – áll a programlista.

Információk a rendezvényről, teljes programlista, helyszín, letölthető plakátok elérhetők az egyesület honlapján, a rendezvény Facebook eseménye elérhető ezen a linken.

Kép forrása: a Társaság Facebook-oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Egy szamosújvári polgár karikatúrája Egy szamosújvári polgár karikatúrája
Törös Tivadar Áfgánistán Vártán levelei című tárcagyűjteménye elé (Romanika Kiadó, Budapest, 2019.)
irodalom

Hogy néz ki a krimiíró, ha nő? Hogy néz ki a krimiíró, ha nő?
Egy női krimiíró mindennapjai 3.
(il dolce két férfihangra)
irodalom

Az Iskola a határon 60 éve Az Iskola a határon 60 éve
Osztroluczky Sarolta válaszol

Más művészeti ágakról

Tom Hooper: Macskák
NKS + FDM Crew, StreetROYAL – Instant-Fogas Komplexum, december 14.
színház

Hoztam is, meg nem is Hoztam is, meg nem is
Szeretett vezérünk őspremier a Szkéné Színházban
Philippe Jaroussky 20


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés