bezár
 

zene

2019. 12. 08.
Arkagyij Volodosz ad szólóestet a Müpában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Arkagyij Volodosz ad szólóestet a Müpában Liszt és Schumann művei szólalnak meg Arkagyij Volodosz zongoraművész szólóestjén december 11-én a budapesti Müpában az MVM Koncertek - A Zongora-sorozatban.

Az esten Liszt művei közül a 123. Petrarca-szonett, a Gyászgondola, az A-dúr legenda - Assisi Szent Ferenc prédikál a madaraknak és a h-moll ballada hangzik el, Schumanntól a Bunte Blätter és a B-dúr humoreszk. A Zongora-sorozat december 13-án, 14-én és 15-én adventi hosszú hétvégével várja közönségét a Festetics Palotában Lantos István, Falvai Sándor, Érdi Tamás és Balázs János koncertjeivel - közölték a szervezők az MTI-vel. Az MVM Koncertek december 21-én a Zeneakadémia Nagytermében búcsúznak el 2019-re a közönségtől.

Fotó: müpa.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

(Utóhang egy kerekasztal-beszélgetéshez)
A Zeneakadémián
Interjú Ittzés Gergely nemzetközi hírű fuvolaművésszel a siker titkairól, improvizációról és kompozícióról, általában véve zenéről
Voicingers workshopok Budapesten

Más művészeti ágakról

art&design

Au revoir, Au Revoir! Au revoir, Au Revoir!
Véget ért a fotókiállítás a BTM Vármúzeumában
irodalom

Hogy néz ki a krimiíró, ha nő? Hogy néz ki a krimiíró, ha nő?
Egy női krimiíró mindennapjai 3.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés