bezár
 

irodalom

2019. 12. 13.
Karácsonyi dedikálás a Prae Kiadónál
Budapest, Kis Présház, 2019. december 15., 18 óra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Karácsonyi dedikálás a Prae Kiadónál A Prae Kiadó szépirodalmi szerzői közül Cserháti Éva, Horváth Viktor, Lesi Zoltán, Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Nyerges Gábor Ádám, P. Horváth Tamás, Pintér Tibor és Turbuly Lilla dedikál.

Beszélgetni, teázni, kávézni lehet a Prae Kiadó szerzőivel vasárnap este hat órától a Kis Présházban (11. kerület, Budapest, Bartók Béla út 44.) A kötetek a helyszínen 25 %-os kedvezménnyel megvásárolhatók, illetve ha valaki a Krimi Ma sorozat négy könyvét (Szabadesés, Rókabérc, haláltúra, A Sellő titka, A harmónia tébolya) megvásárolja, az 50%-os kedvezményt kap. 

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Beleolvasó egy alternatív Trianonba Beleolvasó egy alternatív Trianonba
Nézzünk bizakodva a múltba! című novelláskötettel jelentkezik a Cser Kiadó
Gellért András: Befalazott csőgörény

Más művészeti ágakról

színház

Ordító sokaság Ordító sokaság
Színház a karanténból: Jane Eyre színházban és neten 2 in 1
Anna Winger, Alexa Karolinski: Unorthodox


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés