bezár
 

gyerek

2020. 02. 09.
Balatonszárszón találkozott a prae.hu szerkesztősége
2020. január 31–február 2.
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
A művészeti portál szerkesztői csaknem teljes létszámban voltak jelen, és a korábbi rovatvezetők közül hárman is részt vettek január 31. és február 2. közt a közelmúlt értékelését és a tervek kidolgozását célzó szakmai hétvégén.

A programon szó volt a külföldön sikeres magyar művészek projekt következő évének feladatairól. A jelenlévők (Árvai András, Bach Máté, Balogh Endre, Benedek Anna, Forgács Nóra Kinga, Hadi Barbara, Mátrai Diána Eszter, Németh Gábor Dávid, Péczely Dóra, Seres Lili Hanna és Szabó Annamária) egyeztettek a prae.hu művészeti portál, a Prae Kiadó és a Kis Présház irodalmi kávéház és szórakozóhely közti együttműködésről is, szem előtt tartva mindegyik szuverenitását, önálló döntéshozatali mechanizmusát. Ugyanez a Prae kultúratudományos folyóiratról is elhangzott (melyet L. Varga Péter és Lapis József szerkeszt).

A tervezést célzó beszélgetéseket thelemita szokások szerint kiváló ételek és séták tették változatossá. A fotókat Bach Máté készítette.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Balássy Fanni: Hol is kezdjem. Tilos az Á Könyvek, 2020
Révész Emese: Mentés másként - Könyvillusztráció tegnapról mára
Jean-Claude Mourlevat A Visszafelé-folyó című regényéről
gyerek

Családbarát és Közösségi Múzeum Családbarát és Közösségi Múzeum
Családbarát és Közösségi Múzeum díjat kapott a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria

Más művészeti ágakról

színház

Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni
A Csapodárok című darabról
irodalom

Az identitástörténet válsága Az identitástörténet válsága
Grecsó Krisztián: Magamról többet, Magvető Kiadó, 2020
Zsolnai György: Spoiler. Esszék a minőségi sorozatok világáról
art&design

Ataraxia Ataraxia
A magyar performansz története 1966–2018 (8): Szerbiai magyar performansz: Kugla (1987), Aphasia Teátrum (1988–91)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés