bezár
 

gyerek

2020. 02. 09.
Balatonszárszón találkozott a prae.hu szerkesztősége
2020. január 31–február 2.
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
A művészeti portál szerkesztői csaknem teljes létszámban voltak jelen, és a korábbi rovatvezetők közül hárman is részt vettek január 31. és február 2. közt a közelmúlt értékelését és a tervek kidolgozását célzó szakmai hétvégén.

A programon szó volt a külföldön sikeres magyar művészek projekt következő évének feladatairól. A jelenlévők (Árvai András, Bach Máté, Balogh Endre, Benedek Anna, Forgács Nóra Kinga, Hadi Barbara, Mátrai Diána Eszter, Németh Gábor Dávid, Péczely Dóra, Seres Lili Hanna és Szabó Annamária) egyeztettek a prae.hu művészeti portál, a Prae Kiadó és a Kis Présház irodalmi kávéház és szórakozóhely közti együttműködésről is, szem előtt tartva mindegyik szuverenitását, önálló döntéshozatali mechanizmusát. Ugyanez a Prae kultúratudományos folyóiratról is elhangzott (melyet L. Varga Péter és Lapis József szerkeszt).

A tervezést célzó beszélgetéseket thelemita szokások szerint kiváló ételek és séták tették változatossá. A fotókat Bach Máté készítette.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Csáki László: Kék Pelikan
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés