bezár
 

gyerek

2020. 02. 09.
Balatonszárszón találkozott a prae.hu szerkesztősége
2020. január 31–február 2.
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
A művészeti portál szerkesztői csaknem teljes létszámban voltak jelen, és a korábbi rovatvezetők közül hárman is részt vettek január 31. és február 2. közt a közelmúlt értékelését és a tervek kidolgozását célzó szakmai hétvégén.

A programon szó volt a külföldön sikeres magyar művészek projekt következő évének feladatairól. A jelenlévők (Árvai András, Bach Máté, Balogh Endre, Benedek Anna, Forgács Nóra Kinga, Hadi Barbara, Mátrai Diána Eszter, Németh Gábor Dávid, Péczely Dóra, Seres Lili Hanna és Szabó Annamária) egyeztettek a prae.hu művészeti portál, a Prae Kiadó és a Kis Présház irodalmi kávéház és szórakozóhely közti együttműködésről is, szem előtt tartva mindegyik szuverenitását, önálló döntéshozatali mechanizmusát. Ugyanez a Prae kultúratudományos folyóiratról is elhangzott (melyet L. Varga Péter és Lapis József szerkeszt).

A tervezést célzó beszélgetéseket thelemita szokások szerint kiváló ételek és séták tették változatossá. A fotókat Bach Máté készítette.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Tippek és segítség a Pagonytól és a Pagony szerzőitől
gyerek

Mini Textúra és bábkiállítás a Nemzeti Galériában Mini Textúra és bábkiállítás a Nemzeti Galériában
Képzőművészet, irodalom és színház egyben, gyerekeknek
gyerek

Kazinczy mint apa
Kerekasztal-beszélgetés a Petőfi Irodalmi Múzeumban
Gyerekirodalom és medialitás - Tudományos konferencia

Más művészeti ágakról

A Cipolla Collectiva Home Dancing című projektjéről
art&design

Pluszt adni a történetekhez Pluszt adni a történetekhez
Interjú Futaki Attila képregényrajzolóval a képregény műfajról, az alkotás folyamatáról, a különböző műfajok viszonyáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés