bezár
 

gyerek

2020. 03. 15.
Hétfőtől határozatlan időre bezár a Kis Présház
Március 16-án reggel nem nyit ki, így akadályozza a koronavírus terjedését
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kis Présház mint a Prae-közösség találkozóhelye, azaz a Prae Kiadó könyvesboltja, a prae.hu művészeti portál szerkesztőségi üléseinek és a Prae kultúratudományos folyóirat lapbemutatóinak helyszíne nyitott ki 2019. november 16-án. Hamarosan a Bartók Béla út egyik művészeti találkozóhelye lett, rengeteg programmal. Ma az irodalmi kávézó és szórakozóhely Facebook-oldalán jelent meg a hír, miszerint egy ideig zárva tart, mind a vendégek, mind a munkatársak biztonsága érdekében, ezzel is arra biztat, hogy most mindenki minél kevesebb emberrel kerüljön személyes kapcsolatba. 

Kedves Vendégeink, Barátaink,

nagyon örültünk az elmúlt hónapokban, hogy a megnyitásunk óta eltelt rövid időben a Kis Présháznak kialakult egy határozottan szimpatikus közönsége, csupa-csupa kedves emberből.

Sokat törtük a fejünket, most, a koronavírus elterjedése után mit tehetünk. A vírus legyőzésére még nincs meg a megoldás, de a terjedését kicsit lassítani tudjuk, ha mindenki minél kevesebb emberrel találkozik. Ezért arra a következtetésre jutottunk, hogy a járvány okán a Kis Présház csapata 2020. március 15-én, vasárnap este bezár, és hétfőn reggel nem nyit ki.

Sok irodalmi, művészeti programunkat elnapoljuk emiatt. Azt még nem tudjuk, hogy mikor találkozhatunk ismét, de szívből reméljük, hogy vendégül láthatunk Benneteket az újranyitás után!

Dóra, Endre, Péter

és a Kis Présház csapata

A hír a Kis Présház Facebook-oldalán

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
A 14. Frankofón Filmnapokról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés