bezár
 

gyerek

2020. 03. 15.
Hétfőtől határozatlan időre bezár a Kis Présház
Március 16-án reggel nem nyit ki, így akadályozza a koronavírus terjedését
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kis Présház mint a Prae-közösség találkozóhelye, azaz a Prae Kiadó könyvesboltja, a prae.hu művészeti portál szerkesztőségi üléseinek és a Prae kultúratudományos folyóirat lapbemutatóinak helyszíne nyitott ki 2019. november 16-án. Hamarosan a Bartók Béla út egyik művészeti találkozóhelye lett, rengeteg programmal. Ma az irodalmi kávézó és szórakozóhely Facebook-oldalán jelent meg a hír, miszerint egy ideig zárva tart, mind a vendégek, mind a munkatársak biztonsága érdekében, ezzel is arra biztat, hogy most mindenki minél kevesebb emberrel kerüljön személyes kapcsolatba. 

Kedves Vendégeink, Barátaink,

nagyon örültünk az elmúlt hónapokban, hogy a megnyitásunk óta eltelt rövid időben a Kis Présháznak kialakult egy határozottan szimpatikus közönsége, csupa-csupa kedves emberből.

Sokat törtük a fejünket, most, a koronavírus elterjedése után mit tehetünk. A vírus legyőzésére még nincs meg a megoldás, de a terjedését kicsit lassítani tudjuk, ha mindenki minél kevesebb emberrel találkozik. Ezért arra a következtetésre jutottunk, hogy a járvány okán a Kis Présház csapata 2020. március 15-én, vasárnap este bezár, és hétfőn reggel nem nyit ki.

Sok irodalmi, művészeti programunkat elnapoljuk emiatt. Azt még nem tudjuk, hogy mikor találkozhatunk ismét, de szívből reméljük, hogy vendégül láthatunk Benneteket az újranyitás után!

Dóra, Endre, Péter

és a Kis Présház csapata

A hír a Kis Présház Facebook-oldalán

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Balássy Fanni: Hol is kezdjem. Tilos az Á Könyvek, 2020
Révész Emese: Mentés másként - Könyvillusztráció tegnapról mára
gyerek

Vigyázzatok a szellemtrutymóval! Vigyázzatok a szellemtrutymóval!
Magdalena Hai: Rémálmok kisboltja 1. – A csúf csikipor
Szabó Borbála A János vitéz-kód című könyvéről

Más művészeti ágakról

King Weed: Let There Be Weed (2021)
avagy tudósítás az interpretáció és az improvizáció határvidékérő
A Svéd Rádió Szimfonikus Zenekarának koncertjéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés