bezár
 

színház

2020. 05. 12.
Online magazinműsort indított a Körúti Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online magazinműsort indított a Körúti Színház Így (nem) játszunk mi! címmel hétről-hétre új részekkel, tartalmakkal várja a közönséget a Körúti Színház online magazinműsora.

Galambos Zoltán, a teátrum igazgatója a műsor elkészítésének okairól szólva azt mondta: úgy gondolta, egy színház nem hagyhatja cserben a közönségét akkor sem, ha baj van, és a színészek fölös energiáját is le kellett kötni.

Szkéné színház

Hozzátette: már több epizód is elkészült, az első adásban Esztergályos Cecília kenyeret süt, Kautzky Armand könyvet, Pálfi György rendező pedig filmet ajánl. A műsorban látható még Szabó Kristóf műveltségi vetélkedője, interjú a teátrum egyik előadásáról, valamint a Spanyolul tudni kell című előadás filmváltozatát is a magazin keretein belül vetítik részekre bontva. A film főszereplői Vándor Éva, Tahi-Tóth László és Pusztaszeri Kornél.

Az igazgató beszélt arról is, hogy a járvány miatt eddig csaknem 60 előadásuk maradt el, ezeket későbbi időpontban pótolják majd.

HIRDETÉS

banner

Az eddig elkészült részek a Körúti Színház Youtube-csatornáján érhetőek el.

Forrás: MTI

Fotó: Körúti Színház Facebook oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Színház a karanténból: Milo Rau LENIN című előadásáról
színház

Az önmagába zárt én Az önmagába zárt én
Világszínház otthon: Bodó Viktor Peer Gynt rendezése a bécsi Volkstheaterben
Knut Hamsun Éhség című regényének adaptációja a Trafóban, Nagy Péter István rendezésében

Más művészeti ágakról

art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához
The Lazys: Tropical Hazards (2018)
Anna Winger, Alexa Karolinski: Unorthodox


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés