bezár
 

zene

2020. 06. 19.
Idén nyáron is megrendezik a Tisza-tavi fesztivált
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén nyáron is megrendezik a Tisza-tavi fesztivált Operát, kerékpározással, futással és csónakos kirándulással egybekötött koncerteket is kínál a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál, amelyet július 31. és augusztus 2. között rendeznek meg több helyszínen.

A Tiszta-tó köré szerveződő komolyzenei rendezvénysorozat programját idén Miklósa Erika, Horgas Eszter, Egyházi Géza és Vásáry André mellett számos hazai és külföldi művész fellépése színesíti. A programot beharangozó közlemény idézi Debreczeni Ildikót, a fesztivál megálmodóját, aki elmondta: szeretnék több irányból megmutatni a tó szépségét és egyúttal elérni, hogy a családok, baráti társaságok számára értékes legyen az együtt töltött idő.

A fesztivál nyitányaként július 31-én a Szolnoki Szimfonikus Zenekar ad gálakoncertet. Augusztus 1-jén a Tour D'Opera biciklitúrára várják a szervezők a zeneszerető közönséget. Az abádszalóki parton például az Otherside Music triója koncertezik, míg Tiszaderzsen a 100 Tagú Cigányzenekar, Tiszaszőlősön Egyházi Géza fog színpadra állni. A zárónapon Miklósa Erika operaénekessel sportolhatnak a futás szerelmesei, akik aztán csónakba is ülhetnek.

A program zenei felelősei egyebek mellett a The Teachers Dixie Band, a Faremido Operatársulat, valamint Pál István Szalonna és Bandája lesznek. A különböző programokra a rendezvény idején mintegy négyezer embert várnak a szervezők.

Részletes programterv a www.tiszatavifesztival.hu oldalon található. 
 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

avagy tudósítás az interpretáció és az improvizáció határvidékérő
Bartók összes hegedűs kamaraműve/1
Fehér Enikő és Radisz Afrodité a Kis Présházban, 2020. 10. 28.
Énekesek, akik legendássá tették a rock’n’rollt

Más művészeti ágakról

...traumák sem ártanak, ha alanyiságot szeretnénk...
építészet

Kincset érő kerámia Kincset érő kerámia
A Zsolnayak építészeti öröksége Budapesten
színház

Egy történet akkor jó, ha…
A Szkéné Színház Köztünk marad színházi játékának december 4-i alkalmáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés