bezár
 

film

2020. 09. 13.
Nyílt napot tartanak vasárnap az SZFE-n
Az érdeklődök többek között Enyedi Ildikó, Zsótér Sándor és Hajdu Szabolcs kurzusait látogathatják
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nyílt napot tartanak vasárnap az SZFE-n Rendhagyó demonstrációt szerveztek az SzFE diákjai. Az esemény célja, hogy "a Titkos Egyetem tiszteletbeli hallgatójává" avassák a résztvevőket. 

Miután továbbra sem érkezett érdemi reakció az egyetemi polgárság két héttel ezelőtt kihirdetett követeléseire, valamint az ellenük indított lejáratókampány továbbra is gőzerővel folyik, a hallgatók úgy döntöttek, megmutatják, milyen szellemiségben folyik az oktatás az intézményben, amelyet szeretnének megőrizni.

Mivel a blokád alá vett Egyetem épületébe továbbra is csak annak polgárai léphetnek be, az előadások és kurzusok néhány óra erejéig kiköltöznek "Magyarország legszabadabb utcájába", a Vas utcába. A programok itt tekinthetők meg.

Kérnek mindenkit, hogy a demonstráción feltétlenül viseljen maszkot, és a távolságot, a lehetőségekhez mérten, tartsa.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Pablo Larraín: Ema
Rodrigo Sorogoyen – Leticia Dolera – Carlos Marques-Marcet – Elena Martín – Paula Ortiz: Otthon
Spike Lee: Az 5 bajtárs
Judd Apatow: Staten Island királya

Más művészeti ágakról

irodalom

Irodalom feketén-fehéren Irodalom feketén-fehéren
A Háttérzaj irodalmi kör a Fekete Zaj fesztiválon járt
irodalom

Beszélgetések Pilinszkyvel Beszélgetések Pilinszkyvel
Pilinszky János: Beszélgetések Sheryl Suttonnal - Egy párbeszéd regénye, Magvető Kiadó, 2020


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés