bezár
 

zene

2020. 10. 03.
Cziffra-emlékévről döntött a kormány
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Cziffra-emlékévről döntött a kormány Jövőre lesz Cziffra György világhírű zongoraművész születésének 100. évfordulója. Ebből az alkalomból a kormány Cziffra György-emlékévvé nyilvánítja a 2021. február 1. és 2022. május 31. közötti időtartamot.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat alapján az emlékév megvalósítására 500 millió forint központi költségvetési forrást biztosítanak.

A miniszterelnök által aláírt dokumentum szerint a büdzsé Miniszterelnökség fejezetében 2021-ben legfeljebb 400 millió, 2022-ben legfeljebb 50 millió forintot különítenek el erre a célra. Emellett az emlékév megrendezéséhez szükséges feladatok ellátása érdekében további 50 millió forint költségvetési forrást a Külgazdasági és Külügyminisztérium javára biztosítanak.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Brad Mehldau: Suite April 2020
Eszmefuttatás a iamyank Ensemble Live at CAFe Budapest lemezéről
Interjú Rohmann Dittával oktatásról, médiáról, motivációról

Más művészeti ágakról

art&design

Töredékes testek Töredékes testek
A MORPH csoport kiállítása: Máté Zsófi megnyitó beszéde
gyerek

Nem félünk a kortárstól Nem félünk a kortárstól
Kapu - kortársakról tanároknak és szülőknek
Interjú Ubrankovics Júlia színésznővel filmes és színházi szerepeiről, amerikai tapasztalatairól


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés