bezár
 

irodalom

2020. 10. 27.
Lázár Ervin est a Kis Présházban
Praemium művészeti est, 2020. 10. 29., 17 óra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kovács Esztert, a Pagony főszerkesztőjét és Molnár T. Eszter írót Balogh Endre kérdezi Lázár Ervin munkáiról, a Lázár Ervin jelenségről (jelentsen az bármit is). Gyerekeknek és felnőtteknek szánt írásokból Szabó Laura Lala olvas fel.

Az eseményre a Hét szív dobbanása – „ez szeretem engem” programsorozatban kerül sor. Ugyanis Lázár Ervin mesedélután és beszélgetés lesz október 29-én csütörtökön 7 helyszínen a Bartók Béla úton. A meséket Bartók-szerte felolvassák: Bezzegh Bettina, Cserna Antal, Elek Ferenc, Fazakas Júlia, Fejes Rita, Huzella Júlia, Karádi Borbála, Kárász Eszter, Kerekes József, Király Orsolya, Kovács Lehel, Köleséri Sándor, Lux Ádám, Miklusicsák Aliz, Palóc Eszter, Szabó Laura Lala, Szalai Kriszta, Szekeres Adrien

Helyszínek

BÉLA – Bár, Étterem, Lakás, Arborétum Bartók Béla út 23. 18 órától "ez szeretem engem" Lázár Ervin meséket olvas fel: Cserna Antal, Fazakas Júlia, Fejes Rita, Kárász Eszter, Kerekes József, Lux Ádám, Szalai Kriszta, Szekeres Adrien. Az előadóművészekkel Fábián Laci és Pintér Bori beszélget.

Gross Arnold Galéria és Kávézó, Bartók Béla út 46. 18 órától Karádi Borbála, Palóc Eszter, Miklusicsák Aliz és Köleséri Sándor olvas fel.

KEG Sörművház, Orlay utca 1. 17-18 óráig Elek Ferenc olvas fel

Kelet Kávézó és Galéria, Bartók Béla út 29. 12-20 óráig Egy kávé egy mese, minden kávé mellé lehet egy Lázár Ervin mesefelolvasást kérni

Kis Présház, Bartók Béla út 44. 17 órakor Molnár T. Eszter író és Kovács Eszter, a Pagony főszerkesztőjének beszélgetése Lázár Ervinről

MITZI – Kortárs kávéház és bisztró, Bartók Béla út 1. Felolvasás 18 órától, utána Juhász Anna Szalon

Pagony Könyvesbolt, Bartók Béla út 5. Lázár Ervin nap a Bartók Pagonyban: 10, 11, 17 és 18 órakor hangoskönyvhallgatás.

Ezen a napon a Bartók Pagonyban Lázár Ervin nap van kedvezményes árú könyvekkel és mesefelolvasásokkal. 

A programokon a részvétel ingyenes!

A Kis Présház eseményéhez a Facebookon itt lehet csatlakozni. Az eseményen ügyelünk a biztonságra. Kézfertőtlenítőt biztosítunk, betartjuk a másfél méteres távolságot, a Kis Présház belső terében pedig aki maszkot viselne, tegye bátran.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Valami bűzlik Erdélyben, hátha másoknak is tetszeni fog Valami bűzlik Erdélyben, hátha másoknak is tetszeni fog
André Ferenc – Horváth Benji (szerk.): Címtelen föld. Fiatal erdélyi metamodern líra, Erdélyi Hiradó Kiadó – FISZ, 2020
Bereményi Géza: Magyar Copperfield, Magvető, 2020
Erdős Virág: Hősöm, Magvető kiadó, 2020
irodalom

Teadélután Lázár Ervinnel Teadélután Lázár Ervinnel
Kis Présház, 2020. október 28.

Más művészeti ágakról

Interjú Pohárnok Gergellyel külföldi munkákról, az operatőri pálya sikereiről és – egyebek mellett – a Taxidermia izgalmas utóéletéről
Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara/3
gyerek

Göröngyös úton az önismeret felé Göröngyös úton az önismeret felé
Kertész Erzsi: Göröngyös Úti Iskola 4. – Gáz van!
Nathan Grossman I Am Greta című filmje a 17. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés