bezár
 

színház

2020. 11. 21.
Shakespeare-művek az online Interferenciák Fesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Shakespeare-művek az online Interferenciák Fesztiválon A hétvégén három Shakespeare-előadás is megtekinthető online az Interferenciák Fesztiválon – közölte az MTI. 

A 7. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál olyan rendezők előadásaival folytatódik, mint Michal Docekal, Krystian Lupa, Tompa Gábor, Silviu Purcarete, Alexandru Darie, Milo Rau és Leta Popescu.

Szkéné színház

A Horizontok szekcióban két operaelőadás szerepel, Ivan Acher Sternenhoch című eszperantó nyelven megszólaló operája Michal Docekal rendezésében, valamint a Kolozsvári Magyar Opera előadásában Ravel egyfelvonásosai A pásztoróra / A gyermek és a varázslat Tompa Gábor rendezésében.

A Kolozsvári Állami Magyar Színház két Shakespeare előadása is látható, A velencei kalmár Tompa Gábor rendezésében és a Julius Caesar Silviu Purcarete rendezésében. 

Az OFF programban a Lát(hatatlan) című kollázs-előadást tekinthetik meg az érdeklődők Leta Popescu rendezésében, amely az Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Facebook és Vimeo csatornáján lesz elérhető.

Az UTE30 szekció az Európai Színházi Unió tagszínházaitól olyan produkciókat mutat be, mint az Alexandru Darie rendezte Téli rege, A játszma vége Krystian Lupa rendezésében és Tompa Gábor rendezése, a Leonce és Léna.

Az előadások megtekintése ingyenes.

Kép: facebook.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Félhetes dokumentumszínház-maraton Félhetes dokumentumszínház-maraton
A Rimini Protokoll Nachlass – Pièces sans personnes (Hagyaték – Személytelen történetek) című előadásáról
színház

Olykor lefelé tart a felfele vezető út Olykor lefelé tart a felfele vezető út
Interjú Goda Gáborral a MINDEN (is) premier kapcsán
színház

Nyuszi a kalapból Nyuszi a kalapból
Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című előadásáról

Más művészeti ágakról

art&design

Ördögavatás Ördögavatás
Humán holtterek körbejárása a Pécsi Galériában
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Minden egy Excel-táblázattal indult Minden egy Excel-táblázattal indult
Interjú Puklus Péter fotográfussal képzőművészetről, nemzetközi kapcsolatépítésről, a szabad alkotás lehetőségeiről és jövőbeli tervekről
Nyitott Műhely, 2020. november 7.
Erdős Virág: Hősöm, Magvető kiadó, 2020


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés