bezár
 

film

2021. 02. 19.
Joaquin Phoenix alakítja a Disappointment Blvd. főszerepét
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Joaquin Phoenix alakítja a Disappointment Blvd. főszerepét Joaquin Phoenix alakítja Ari Aster új filmje, a Disappointment Blvd. főszerepét - értesült a deadline.com

Az Oscar-díjas színész Aster harmadik filmjében szerepel, ami a New York-i székhelyű A24 produkciós vállalat finanszírozásával készül. A Disappointment Blvd. a közlemény szerint "bensőséges, évtizedeket átfogó portréval mutatja be minden idők egyik legsikeresebb vállalkozóját". Az A24 mellett Ari Aster és Lars Knudsen is producerként működik közre a film elkészítésében.

A 35 éves Aster korábbi két filmje, az Örökség (2018) és a Fehér éjszakák (2019) sikeres volt a közönség és a kritikusok körében is. Az Örökségre világszerte 80 millió dollárért (23,6 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők, a Fehér éjszakák pedig 47,9 millió dolláros (14 milliárd forintos) jegyárbevételt hozott.

Phoenix a Joker című film címszerepéért kapott Oscar-díjat. Legközelebb Ridley Scott Napóleonról szóló Kitbag című filmjében láthatja a közönség.

A képen Joaquin Phoenix látható. Forrás: Wikipédia

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Zsolnai György: Spoiler. Esszék a minőségi sorozatok világáról
Összefoglaló a 17. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál magyar filmes programjáról
A szolgálólány meséje az HBO-n
Sidney Lumet: Tizenkét dühös ember

Más művészeti ágakról

színház

Egy Don Juan a nappaliban?
A Magyar Nemzeti Balett Don Juan-előadásával folytatódik az Opera Otthonra
zene

A Filharmónia Magyarország közel 20 online koncertet kínál márciusban
Kínálatukban a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfónikus Zenekar is szerepel
art&design

"A rajzolás főleg annak konfigurációja, amit látunk"
Paul Cézanne (1839-1906) rajzaiból és akvarelljeiből nyílik kiállítás nyáron a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés