bezár
 

zene

2021. 03. 15.
Tizenhat éves a MÜPA
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tizenhat éves a MÜPA A tizenhatodik születésnapját ünneplő MÜPA három napon keresztül ingyenesen kínálja világszínvonalú felvételeit.

A járványügyi helyzet megkönnyítésének érdekében a MÜPA március 13-tól 15-ig mindenki számára megnyitja digitális médiatárának kapuit.  Az ide látogatók több mint 100 HD-minőségű koncertvideó és 50 irodalmi est felvétele közül szemezgethetnek. Mindemellett a MÜPA születésnapja alkalmából további kulturális lehetőségekkel ajándékozza meg a közönséget, többek között a Special Provindece, Jamison Ross, Bogány Gergely és az Orfeo Zenekar előadásaival.

Fotó: mupa.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nagy Ákos zeneszerzővel Lineaments I. című lemeze kapcsán beszélgettünk
Az Ivan and the Parazol: Mást vártam című daláról
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről
Zeneakadémia, 2021., február 8., koncertfelvétellel mutatjuk


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés