bezár
 

zene

2021. 03. 15.
Várjon Dénes és a Borodin Quartet a Zeneakadémián
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Várjon Dénes és a Borodin Quartet a Zeneakadémián Egyenesen a Zeneakadémia nagyterméből élő közvetítésben lehetünk tanúi Várjon Dénes zongoraművész és a világhírű Borodin Quartet közös előadásának.

A Zeneakadémia ismét rendkívüli produkcióval készül a művészet szerelmeseinek. Március 20-án este 19.30-kor élő közvetítésben számos különlegességet hallhatunk Várjon Dénes hazai zongoraművészünk és a híres orosz vonósnégyes, a Borodin Quartet előadásában. A koncert első felében felcsendül Haydn D-dúr vonósnégyese mellett Schnittke zongoraötöse. Az estet Sosztakovics egyik legismertebb alkotása zárja, a g-moll zongoraötös.

Fotó: jegy.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az Ivan and the Parazol: Mást vártam című daláról
A 2021. február 21-i előadások
Zeneakadémia, 2021., február 8., koncertfelvétellel mutatjuk

Más művészeti ágakról

Interjú Réti Iringóval, aki bábszínész szakon végzett a Színművészetin, most Berlinben él, de játszott már Debrecenben, Grazban, sőt Palermóban is
építészet

A fényűzés rabjai A fényűzés rabjai
Visszatekintés a Cristóbal Balenciaga Museoa történetére az épület megnyitásának 10. évfordulója alkalmából


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés