bezár
 

színház

2021. 03. 23.
Internetes premiert tart a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Internetes premiert tart a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház Ingyenes internetes premiert tart a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház március 27-én, a színházi világnapon.

Szombaton mindazok, akik előzetesen regisztrálnak a színdarab megtekintésére, ingyen megnézhetik A Mátyás és Janus című előadást - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a színházi világnapon a különböző országokban élő magyarok - még ha virtuálisan is - összekapcsolódhatnak és felidézhetik közös történelmünk különleges pillanatait.

A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház a magyar történelem témáiból merített drámákat mutat be. Március 27-ét Pozsgai Zsolt Mátyás és Janus című művével köszöntik.

A dráma Mátyás király és legkedvesebb barátja, szövetségese, Janus Pannonius halálos vitájáról szól, egy olyan árulásról, amelynek okát történészek sora kutatja azóta is - áll az előadás ismertetőjében.

A darabot a szerző, Pozsgai Zsolt állította színpadra. A címszerepekben Kautzky Armandot és Károlyi Krisztiánt láthatják a nézők.

Szkéné színház

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy előadás, ami önmagáról szól Egy előadás, ami önmagáról szól
Szécsi Noémi: Egyformák vagyunk
színház

Ritmus, jelenlét, testtudat Ritmus, jelenlét, testtudat
Egy asztalnál Medveczky Balázzsal
színház

Megcsinálják akkor is, ha csak maguknak játszanak Megcsinálják akkor is, ha csak maguknak játszanak
Beszélgetés Pászt Patríciával a lengyel és a magyar színházról
Interjú Vámosi Katalin operaénekessel, aki számára fontos az énektechnika, a magyar-, német- és franciaországi szakmai tapasztalatok és a családja


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés