bezár
 

irodalom

2021. 04. 12.
Féléves a Nincs online folyóirat
Programok 2021. április 14-én
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Féléves a Nincs online folyóirat A Nincs online folyóirat a Szegénység és az irodalom nevű online eseménnyel, valamint a szegénységet reprezentáló lapszámával ünnepli féléves megalakulását.

Április 14-én ünnepli a Nincs online folyóirat a féléves működését. Ennek alkalmából a szerkesztők összeállítottak egy ünnepi lapszámot, melynek középpontjában a szegénység művészeti reprezentációja áll. Az ünnepi hónap folyamán (április 14. és 30. között) a különböző rovatok, különböző módokon, sok-sok alkotóval reflektálnak a problémára.

EDDIG MINDENKI AZT MONDTA, MI NINCS, TALÁN CSAK MIND RÓLUNK BESZÉLTEK.

A témát feldolgozó szövegeket, képző-, illetve fotóművészeti alkotásokat a nincs.szerkesztoseg@gmail.com címen fogadják.

A Nincs online folyóirat online beszélgetése

Milyen nyelven szólal meg a kortárs irodalom? Létezik-e legitim szegénység reprezentáció? A hangadás, a hangkölcsönzés vagy az együttvaló beszéd tendenciái az erősebbek?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Nincs online folyóirat szegénység-lapszámának záróeseménye. A beszélgetés vendégei Bánki Éva író, irodalomtörténész, Seres Lili Hanna költő, író, szerkesztő, irodalomtörténész és Horváth Csaba Gusztáv irodalomtörténész. A beszélgetés moderátorai Szabolcsi Alexander és Oláh Péter, a Nincs online folyóirat főszerkesztői.

Az eseményről készült felvétel a Nincs online, most induló Youtube-csatornáján lesz elérhető.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Csáki László: Kék Pelikan
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés