bezár
 

irodalom

2021. 04. 20.
Szerdán újraindul a FSZEK Könyvtári Cserepont szolgáltatása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szerdán újraindul a FSZEK Könyvtári Cserepont szolgáltatása 2021. április 21-én, szerdán újraindul a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) Könyvtári Cserepont szolgáltatása, amellyel az előzetesen igényelt, előjegyzett műveket a fővárosi bibliotékákba való belépés nélkül lehet kölcsönözni. A fokozatos újranyitás első ütemeként indítják újra a szolgáltatást.

A FSZEK az olvasók érdekeit szem előtt tartva a szolgáltatás szüneteltetése alatt a mintegy 120 ezer érvényes könyvtári tagság és több mint 200 ezer kölcsönzött dokumentum lejáratát folyamatosan hosszabbította. Mivel a könyvtár még nem nyithat ki, jelenleg is csak azoktól kéri a korábban kikölcsönzött dokumentumok visszahozását, akik a Könyvtári Cserepontokon kölcsönözni szeretnének.

A FSZEK olvasóbarát intézkedésként ismét ingyenessé tette az előjegyzést. A könyvtár a folyamatosan beszerzett könyvújdonságokkal is várja olvasóit. Az igények leadására április 19-től nyílik lehetőség. A cserepontokon a beiratkozás, a kölcsönzött művek visszaadásának lehetősége és az esetleges tartozások rendezése is biztosított. A könyvtár az olvasók biztonsága érdekében a visszavett könyveket 72 óra karantén után teszi újra hozzáférhetővé.

A Könyvtári Cserepont szolgáltatás részleteiről, nyitvatartásáról a FSZEK megújult honlapján tájékozódhatnak az olvasók.

A négyzetes kép forrása: fszek.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Recenzió a Természetellenes vadság című líraantológiáról
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés