bezár
 

art&design

2021. 06. 06.
Rendhagyó galériatúrák és tárlatvezetések a Gallery Weekend Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rendhagyó galériatúrák és tárlatvezetések a Gallery Weekend Budapesten "A kortárs művészet engem fejez ki" mottóval rendezik meg idén a Gallery Weekend Budapestet, amelyen tizennégy fővárosi kortárs galéria kiállításai, rendhagyó galériatúrák és tárlatvezetések várják a látogatókat június 18. és 20. között.

"A művészeti esemény lehetőséget ad a minket körülvevő tér újrafelfedezésére, kitágítására, mindezt jól ismert magángalériák tárlatvezetésein, megnyitóin és túráin keresztül".

Mint kiemelték, a Kortárs Galériák Egyesülete hetedik alkalommal rendezi meg az eseményt, amelyen az acb Galéria, a Deák Erika Galéria, az Einspach Fine Art & Photography, a Glassyard Galéria, az Inda Galéria, a Kálmán Makláry Fine Arts, a Kisterem Galéria, a Knoll Budapest Galéria, a MissionArt Galéria, a Molnár Ani Galéria, a MyMuseum, a TOBE Galéria, a Várfok Galéria és a Viltin Galéria ezúttal is ingyenesen látogatható kiállításokkal várja a látogatókat.

A résztvevő galériák ezen felül rendhagyó tárlatvezetésekkel, programokkal és napi két alkalommal galériatúrával készülnek. A túrák előzetes bejelentkezés után fogadják a legfeljebb 10 fős csoportokat; a szervezők a járványügyi előírások figyelembe véve alakítják a programokat.

Az eseménysorozat részletes programja az alábbi honlapon olvasható.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Tetőtér-interjú Koleszár Stellával
art&design

Interjú Esterházy Marcellel a MODEM-ben tartott kiállítás kapcsán
art&design

Interjú Hegyi Lóránddal

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés