bezár
 

zene

2021. 08. 03.
Ismét itt a Kolorádó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ismét itt a Kolorádó Ismét megrendezik Nagykovácsi lankáin a Kolorádó Fesztivált. Az ötödik alkalommal visszatérő eseményre ezúttal augusztus 11-14. között kerül sor – áll a fesztivál honlapján.

Vadregényes helyszínen kompromisszummentes zenékkel, meghökkentő művészeti installációkkal, kortárs színházzal, jógával és különböző sportolási lehetőségekkel várja a Kolorádó a fesztiválozókat az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban. Bár az eseménynek nem célja a nagy fesztiválok babérjaira törni, mégis fontos megemlíteni, hogy a fesztivál idén ünnepelheti első jubileumát, azaz ötödik születésnapját. A nyárzáró ízig-vérig underground rendezvényen hazai és nemzetközi előadók is fellépnek.

Akik biztosan ott lesznek: Alice Phoebe Lou (ZA), Black Midi (UK), Helena Hauff (DE), Hunee (DE), Shygirl (UK), Giant Swan (UK), Roza Terenzi (AU), Bohemian Betyars, Fran Palermo, Analog Balaton, Carson Coma, Galaxisok, Middlemist Red, Freakin' Disco, Platon Karataev, Dé:nash, AKC Misi, Dorota, Hiedelem, Deva, Megtűrtek, Ohnody, Decolonize Your Mind Society, Run Over Dogs, Quiyan, Hét Hat Club

További információk a Kolorádóról ezen a linken érhetőek el.

A négyzetes kép forrása: Kolorádó
© Bencze Rita, Eged Enikő Katalin, Györfi Zsófi

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

lemezismertető
Ranaldo-Jarmusch-Urselli-Pándi: S/T, 2019; Churning of the Ocean, 2021 – Trost Records
Interjú Boldoczki Gáborral pályakezdésről, menedzsmentről, a művészi felelősségvállalásról

Más művészeti ágakról

színház

Szürreális találkozás báb és ember között Szürreális találkozás báb és ember között
Bunrakuról, óriásokról és marionettről
Bemutatták K. Horváth Zsolt új kötetét, A bundátlan Vénuszt, Prae Kiadó, 2021
színház

Ítélkezés nélkül Ítélkezés nélkül
Az AlkalMáté Trupp Jordán Adél című előadásáról
Seregi Tamás: Jövőbe szédülő lendülettel, Prae Kiadó, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés