bezár
 

irodalom

2021. 09. 28.
Indul a Kötetlenül, a Kis Présház pályakezdő szerzőket bemutató irodalmi rendezvénysorozata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindul a Kötetlenül, a Kis Présház pályakezdő szerzőket bemutató irodalmi rendezvénysorozata. Az események során a szerzők felolvasnak, mesélnek magukról, a karrierjükről és a szövegeikről. Az első est vendége Horváth Florencia költő, újságíró, aki a későbbiekben a sorozat házigazdája lesz.

Horváth Florencia 2002-ben született Celldömölkön, nagyjából egy éve él Budapesten. Az irodalmi életnek egyre szervesebb tagja kezd lenni, a jelentős lapok többségében már publikált, 2021-ben megnyerte a Móricz Zsigmond ösztöndíjat. A rendezvény során a még készülő első, Hiátus című kötetéből fog felolvasni.

A szeptember 30-án 19.30-kor kezdődő első beszélgetést Vincze Bence, az f21 kulturális portál alapító-főszerkesztője moderálja.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Markó Béla az SZTE-BTK-n
irodalom

Propolisz Propolisz
Helyzetjel
irodalom

Mindig minden jó lesz Mindig minden jó lesz
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 3. nap
irodalom

Csak a közepe sötét az égnek Csak a közepe sötét az égnek
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 2. nap

Más művészeti ágakról

Egy Asztal Elmozdítása című lakáskiállítás margójára
színház

Szentivánéj a Pasaparkban Szentivánéj a Pasaparkban
A Pintér Béla és Társulata Marshal Fifty-Six cím előadásáról
gyerek

Az olvasóval együtt olvasom a verseket Az olvasóval együtt olvasom a verseket
Interjú Fenyő D. Györggyel
Fenyő D. György: Útikalauz a vershez. Tilos az Á, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés