bezár
 

irodalom

2022. 01. 14.
Megújult az Ady Emlékmúzeum
Január 18-án újra megnyílik a Petőfi Irodalmi Múzeum filiáléja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megújult az Ady Emlékmúzeum Január 18-án újra megnyílik az Ady Emlékmúzeum: a Petőfi Irodalmi Múzeum filiáléja felújított, barátságosabb közönségforgalmi terekkel, megújított kiállítással, új múzeumpedagógiai foglalkozásokkal és programsorozatokkal várja az érdeklődőket – tudatta a Petőfi Irodalmi Múzeum a prae.hu művészeti portállal.

A 2022-es év programkínálatát az Egymás otthonai elnevezésű beszélgetéssorozat első előadása nyitja február 4-én, 17 órától. Az otthonra lelt „városi bujdosó” költő köré felfűzött beszélgetéssorozat Mindennemű hagyatékunk alcímet viselő, nyitó alkalma Ady Endre és Boncza Berta írásos és tárgyi hagyatékát járja körül, Zeke Zsuzsa irodalomtörténész, a PIM muzeológusa és Benkő Andrea Stációk és Tárgyak – Ady Endre és az Ady-család tárgyi hagyatéka digitális katalógus szerkesztője segítségével. A program belépőjeggyel látogatható.

Az Ady Emlékmúzeum programkínálatáról bővebben a PIM weboldalán olvashatnak.

Ady Emlékmúzeum
Cím:
1053 Budapest, Veres Pálné u. 4-6.
Nyitvatartás: kedd–szombat 10–17 óráig

A négyzetes kép forrása: pim.hu

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Urbán Bálint: Obscuro, FISZ, Budapest, 2020
Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Adalékok Harnoncourt Máté-passiójához
art&design

Háttérinterjú Deák Erikával, a Deák Erika Galéria alapítójával a hazai művészeti képzésről, a pályakezdők lehetőségeiről és arról, hogy mit jelent galeristának lenni
Neil Schusterman: Kaszás. Lampion Kiadó, 2022


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés