bezár
 

zene

2022. 03. 31.
Boros Misi jótékonysági koncertje a koronavírus árváiért
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Boros Misi jótékonysági koncertje a koronavírus árváiért Koncertet ad Boros Misi a Filharmónia Magyarország szervezésében, április 13-án a Pesti Vigadóban, a hangverseny teljes bevétele a Regőczi Alapítványon keresztül a koronavírus árváit támogatja.

A koronavírus-járvány tömegek életét változtatta meg végérvényesen. Számos édesanya és édesapa vesztette életét, így fiatalok százai maradtak árván vagy félárván. Kicsik és kamaszok, akiket gyászukban segíteni, életükben támogatni kell - szerepel a szervezők által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.

Mint írták, Boros Misi szóló zongoraművészként fiatal kora ellenére már meghódította a világ több nagyvárosát, többek között Párizst, Milánót, New Yorkot, Stockholmot és Tokiót. Kimagasló tehetségét és elbűvölő személyiségét olyan mesterek méltatták, mint Plácido Domingo és Vásáry Tamás.

A tehetség nyolcéves korától minden korosztályos országos versenyt megnyert, amin elindult. Az egész ország kedvence lett, amikor 2014-ben, tizenegy évesen a kicsik korcsoportjában megnyerte a Magyar Televízióban közvetített klasszikus zenei tehetségkutatót, a Virtuózokat. Április 13-án három Schubert-művet ad elő önálló estjén.

Aki nem tud elmenni a programra, vagy lehetőségei nagyobb összegű támogatást is lehetővé tesznek, támogatói jegyet is válthat vagy egy kívánt összeget átutalhat, amivel hozzájárulhat több mint kilencszáz kiskorú ösztöndíjához, lakhatási támogatásához, szociális juttatásához, a közlekedés támogatásához és számos olyan gondoskodási formához, ami fejlődést, gyarapodást, tanulást, megélhetést segít elő.

További információ és jegyvásárlás itt található.

A négyzetes kép forrása: filmharmonia.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kecskés D. Balázs válaszol
Pintér Tibor: Hangok és szavak erdeje könyvbemutató
Lully–Molière: A kénytelen házasság
Mayhem-koncert + Mortiis, Exodikon a Barba Negrában, 2022. április 29.

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Interjú Illés Mártonnal zenei energiákról, a kortárs zene helyzetéről, tanulmányokról
A Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza című előadás a Kolibri Színházban
Joseph Kosinski: Top Gun: Maverick
színház

Mary Shelley - Nick Dear Frankensteinje a Budapest Bábszínházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés