bezár
 

irodalom

2022. 04. 22.
Bemutatják az Alföld folyóirat legújabb számát
Április 27-én, a Debreceni Egyetemen kerül sor a bemutatóra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bemutatják az Alföld folyóirat legújabb számát Az Alföld folyóirat legújabb számát  április 27-én 14 órától mutatják be a Debreceni Egyetemen  Bónus Tibor és Fazakas Gergely részvételével. Moderál: Szirák Péter főszerkesztő.

Az áprilisi szám középpontjában a poézis titka áll: Márai Sándor Halotti beszéd és Domonkos István Kormányeltörésben című verse, valamint József Attila költészete. Erről fognak beszélgetni a lapszám szerzőivel, Bónus Tiborral és Fazakas Gergellyel április 27-én 14 órától a főépület 303. termében. Moderál: Szirák Péter főszerkesztő.

A helyszínen gratis kapható lesz az áprilisi szám és kedvezményesen megvásárolhatók az Új Alföld Könyvek példányai! Szeretettel várják az irodalom barátait!

Az esemény az Alföld szerkesztősége, a DE Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet és a DAB Irodalomtudományi Munkacsoport szervezésében valósul meg.

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége

Más művészeti ágakról

Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés