bezár
 

irodalom

2022. 05. 04.
Irodalmi mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Irodalmi mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum Irodalmi mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum az írás és a kortárs irodalmi élet iránt érdeklődő 15-17 éves fiatalok számára. A jelentkezéseket május 6-ig várják.

Érdekel az irodalom, de nincs senki a környezetedben, akivel erről beszélni tudnál? Szeretsz írni, de nincs, akivel meg tudnád osztani a dilemmáidat? Jelentkezz az ÍRÁS-KÖZÖSSÉG-TE mentorprogramra, ahol, a KAPOLCSKA program korábbi résztvevőinek segítségével fejlesztheted alkotói készségedet, kortárs szerzőkkel beszélgethetsz az írás problematikáiról, díjmentesen eljuthatsz a Kapolcska Táborba és nem utolsósorban egy inspiráló közösségnek lehetsz a tagja!

ÍRÁS-KÖZÖSSÉG-TE címmel mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum olyan 15 és 17 éves fiatalok számára, akiknek szenvedélye az irodalom, szeretnek írni és szeretnének közelebbről megismerkedni az irodalmi életet érintő kérdésekkel. A nyertes pályázók egy közösség részeként, rendszeres találkozók keretében beszélhetnek az irodalmat érintő kérdésekről, megismerkedhetnek kortárs írókkal, saját mentoruk segítségével fejleszthetik írói készségeiket és térítésmentesen vehetnek részt a Kapolcska Táborban, ami egy egyhetes tehetségkutató- és fejlesztő, ifjúsági tábor. 

A jelentkezéshez május 6-ig egy írást (a terjedelem szabadon választható) és egy motivációslevelet várunk a czekmany.anna@pim.hu e-mail címre. A beküldők közül maximum 15 fő kerül kiválasztásra.

PIM

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés