bezár
 

irodalom

2022. 05. 04.
Irodalmi mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Irodalmi mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum Irodalmi mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum az írás és a kortárs irodalmi élet iránt érdeklődő 15-17 éves fiatalok számára. A jelentkezéseket május 6-ig várják.

Érdekel az irodalom, de nincs senki a környezetedben, akivel erről beszélni tudnál? Szeretsz írni, de nincs, akivel meg tudnád osztani a dilemmáidat? Jelentkezz az ÍRÁS-KÖZÖSSÉG-TE mentorprogramra, ahol, a KAPOLCSKA program korábbi résztvevőinek segítségével fejlesztheted alkotói készségedet, kortárs szerzőkkel beszélgethetsz az írás problematikáiról, díjmentesen eljuthatsz a Kapolcska Táborba és nem utolsósorban egy inspiráló közösségnek lehetsz a tagja!

ÍRÁS-KÖZÖSSÉG-TE címmel mentorprogramot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum olyan 15 és 17 éves fiatalok számára, akiknek szenvedélye az irodalom, szeretnek írni és szeretnének közelebbről megismerkedni az irodalmi életet érintő kérdésekkel. A nyertes pályázók egy közösség részeként, rendszeres találkozók keretében beszélhetnek az irodalmat érintő kérdésekről, megismerkedhetnek kortárs írókkal, saját mentoruk segítségével fejleszthetik írói készségeiket és térítésmentesen vehetnek részt a Kapolcska Táborban, ami egy egyhetes tehetségkutató- és fejlesztő, ifjúsági tábor. 

A jelentkezéshez május 6-ig egy írást (a terjedelem szabadon választható) és egy motivációslevelet várunk a czekmany.anna@pim.hu e-mail címre. A beküldők közül maximum 15 fő kerül kiválasztásra.

PIM

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nyerges Gábor Ádám könyvbemutatója a Kis Présházban
irodalom

Kinézni az ablakon és a közös éghez tartozni Kinézni az ablakon és a közös éghez tartozni
Lezárult a SZIFONline Vándorló Írólaborának első évada
irodalom

Csak mi Csak mi
Helyzetjel

Más művészeti ágakról

gyerek

Történetmesélés verssel és rakétával Történetmesélés verssel és rakétával
A Bolygó Bogozó negyedik beszélgetéséről
gyerek

Pagonyfeszt a Dürer kertben Pagonyfeszt a Dürer kertben
Családi program május 22-én
gyerek

Bármiről IS egy könyv jut az eszembe Bármiről IS egy könyv jut az eszembe
Interjú Balázs Eszter Annával, a Lampion Könyvek főszerkesztőjével
art&design

Szoborbontás félhomályban Szoborbontás félhomályban
Retrospektív írás az „Osztapenko maradhat? – Köztéri politikai szoboráthelyezések Budapesten 1990–1993 között” című kiállításról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés