bezár
 

zene

2022. 08. 18.
Klasszikusok és operettslágerek is a Szent István-napi koncerteken
Augusztus 20.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Klasszikusok és operettslágerek is a Szent István-napi koncerteken Klasszikus zenei darabok és operettslágerek is megszólalnak a Szent István-napi koncerteken péntektől vasárnapig Budapesten - közölte csütörtökön a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A Panorama Classical színpad a Gellért-hegyi Filozófusok kertjében, az Operett Korzó pedig a Pesti Vigadó előtt várja a látogatókat. A klasszikus zenei programban fellépnek mások mellett a Danubia Zenekar kamaraformációi, a Szent István Király Szakgimnázium Fúvószenekara és a HM Fúvószenekara, a Modern Art Orchestra és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazztanszakos hallgatói. A Filozófusok kertjében a koncerteket a látogatók babzsákokról és pokrócokról élvezhetik.    

A Vigadó téren a Budapesti Operettszínház művészei legnépszerűbb előadásaikból és musicalslágerekből adnak elő részleteket. A programok között zenés kvízjáték, hangszersimogató és az Erdőfű zenekar táncháza is szerepel. Az Operett Korzó műsorvezetője Bálint Ádám, Nádasi Veronika és Polyák Lilla lesz. Szombaton a látogatók Dolhai Attilával, Magyarország egyik legismertebb operett- és musicalszínészével is találkozhatnak, aki az idei Szent István-nap művészeti programjainak egyik nagykövete.

A kép forrása: szentistvannap.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés