bezár
 

zene

2022. 08. 21.
Az évad művészei és a Ripoff Raskolnikov Band A Müpa+ hűségprogram évadnyitó estje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az évad művészei és a Ripoff Raskolnikov Band A Müpa+ hűségprogram évadnyitó estje A Müpa életében régóta rendkívüli jelentőséggel bíró, örömteli tradíció, hogy az évadot leghűségesebb nézőinkkel közösen, egy kifejezetten számukra összeállított, exkluzív programmal nyitjuk. Ez természetesen idén sem lehet másként!

Az eseményen a Müpa+ hűségprogram tagjainak lehetőségük lesz közelebbről is megismerni az évad zeneszerzőjét és művészét, hiszen idén először egy szólista mellett újdonságképp nem egy együttes, hanem egy komponista kap kiemelt figyelmet és többszörös bemutatkozási lehetőséget az intézményben. Varga Judit zeneszerző és Boldoczki Gábor trombitaművész Fazekas Gergely zenetörténésznek mesél majd eddigi pályája mérföldköveiről, illetve arról, hogy az előttünk álló szezon során mikor találkozhat majd velük a közönség és milyen művekkel készülnek az elkövetkezendő időszakban.

Vendégeink persze egy-egy nem mindennapi produkció erejéig színpadra is lépnek, hogy ízelítőt adjanak 2022/23-as hangversenyeik műsorából. És hogy a könnyedebb műfajok rajongóinak is kedveskedjünk, mellettük a szeptember 16-án startoló, ezúttal Amszterdamot és a holland kultúrát középpontba állító Európai Hidak fesztivál egyik várva várt fellépője, a Ripoff Raskolnikov Band ad egyedülálló minikoncertet.

A rendezvényre jegyek nem válthatók. A részvételre jogosult hűségprogramtagok és egy vendégük számára előzetes regisztrációval a részvétel díjtalan. Az érkezéskor átvett, névre szóló belépőjegyeket érvényesítve a mélygarázs használata ezen az estén díjmentes. A platina szintű Müpa+ tagok a platina-parkolóhelyekre is regisztrálhatnak.

A kép forrása: www.jegy.hu 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nils Frahm: Day
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés