bezár
 

irodalom

2022. 12. 07.
Égből kapott karácsonyi történeteket keres a Budapest Airport
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Égből kapott karácsonyi történeteket keres a Budapest Airport Értékes nyereményekért és adományokért cserébe a Budapest Airport advent harmadik vasárnapjáig várja mindenkitől a karácsonyhoz és utazáshoz kapcsolódó történeteket. A legjobban sikerült sztorikat Kautzky Armand felolvasásában is megismerhetik a repülőtér közösségimédia-felületeinek követői. A Budapest Airport által szervezett játék keretében családi repülőjegyet és nagyértékű könyvutalványokat lehet nyerni, a történetek fejében pedig a vállalat a 18. kerületi Gyöngyvirág Gyermekotthon lakóinak karácsonyát is szebbé teszi majd.

A repülőtér szép emlékek, új kalandok és várva várt találkozások színtere, családi élmények első állomása. Mindannyiunknak van egy-egy kedvenc története a közös utazás első perceitől kezdve: megérkezés a repülőtérre, egy jó kávé vagy forró csoki indulás előtt, a gép, ahogy felemelkedik a futópályáról, az első pillantás a karácsonyi fényekben úszó új, idegen városra.

„Hiszünk benne, hogy minden indulás és érkezés izgalmas lehetőségeket, élményeket rejt, különösen az ünnepek környékén. Minden utazás más, épp ezért kíváncsiak voltunk utasaink karácsonyi, repülős utazáshoz köthető élményeire. Armandnak köszönhetően ráadásul egy egész ország által ismert és szeretett hangon szólalhatnak meg a legjobb égből kapott történetek, amikért cserébe a Budapest Airport, az összefogás erejével a Gyöngyvirág Gyermekotthont támogatja” – mondta Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az égből kapott karácsonyi történetekkel kapcsolatos videós felhívást a Budapest Airport Facebook-oldalán lehet megnézni. A sztorit advent harmadik vasárnapjáig, vagyis december 11-ig lehet feltölteni komment formájában a Budapest Airport videója alá, a játékszabályzat pedig ide kattintva olvasható.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Izsó Zita: Bekerített erdő, Scolar Kiadó, Budapest, 2022
Légrádi Gergely: Alkalomadtán
Keresztes Szent János: Vers az isteniről című írása kapcsán – fordította Takács Zsuzsa
Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Andrej Losak Szétrombolt kapcsolatok című filmje a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
Kiss Judit Ágnes: Zsálya hercegnő és a mélyvölgyi utazás
Kovács Domokos reburn a cathedral című bemutatója a Jurányi Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés