bezár
 

art&design

2023. 01. 18.
Tillmann Ármin a prae.hu művészeti portál új art&design rovatvezetője
Kezdés: 2023. február
Tartalom értékelése (3 vélemény alapján):
Tillmann Ármin a prae.hu művészeti portál új art&design rovatvezetője A rovatvezetői feladatok ellátására kilenc szakember jelentkezett. A döntést a portál leköszönő szerkesztője, Szabó Annamaária, valamint a főszerkesztő Balogh Endre közösen hozták meg, igyekezve minden, az olvasók számára fontos szempontot figyelembe venni. Szabó Annamária a továbbiakban elsősorban tanulmányaira koncentrál.

Tillmann Ármin az ELTE Filozófia szakán végzett, korábban Heidelbergben és Bécsben folytatott filozófiai tanulmányokat. Számos képzőművészeti és kultúrkritikai írása jelent meg, filozófiai és kultúratudományos szakcikkeket fordított. Jelenleg a Café Bábel társszerkesztője.  

(Tájékoztatásul közöljük, hogy a Prae irodalmi és kultúratudományos folyóirat a prae.hu művészeti portáltól függetlenül működik L. Varga Péter főszerkesztésével, Lapis József és H. Nagy Péter szerkesztőtársak munkájának bevonásával.) 

nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


További írások a rovatból

Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Csáki László: Kék Pelikan


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés