bezár
 

art&design

2023. 01. 18.
Tillmann Ármin a prae.hu művészeti portál új art&design rovatvezetője
Kezdés: 2023. február
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Tillmann Ármin a prae.hu művészeti portál új art&design rovatvezetője A rovatvezetői feladatok ellátására kilenc szakember jelentkezett. A döntést a portál leköszönő szerkesztője, Szabó Annamaária, valamint a főszerkesztő Balogh Endre közösen hozták meg, igyekezve minden, az olvasók számára fontos szempontot figyelembe venni. Szabó Annamária a továbbiakban elsősorban tanulmányaira koncentrál.

Tillmann Ármin az ELTE Filozófia szakán végzett, korábban Heidelbergben és Bécsben folytatott filozófiai tanulmányokat. Számos képzőművészeti és kultúrkritikai írása jelent meg, filozófiai és kultúratudományos szakcikkeket fordított. Jelenleg a Café Bábel társszerkesztője.  

(Tájékoztatásul közöljük, hogy a Prae irodalmi és kultúratudományos folyóirat a prae.hu művészeti portáltól függetlenül működik L. Varga Péter főszerkesztésével, Lapis József és H. Nagy Péter szerkesztőtársak munkájának bevonásával.) 

nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


További írások a rovatból

Neked már megvan az *ünnepi* Praedád?
art&design

Gilda Williams: How to write about contemporary art, Thames & Hudson, United Kingdom, 2014
art&design

L. Juhász Ilona szegedi előadása
Gondolatok Vámos János Légvár című kiállításáról

Más művészeti ágakról

Dubinyák Réka: Ali, a magyar jezidi
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Tornyai Péter válaszol
Beszélgetés a képeskönyvekről a Pagony Szalonban
Légrádi Gergely: Alkalomadtán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés